itjobb.se

Supporttekniker till Fujitsu i Östersund

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-06-22

Ansök nu

Supporttekniker till Fujitsu i Östersund

Har du ett genuint intresse för teknik och service? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som supporttekniker hos Fujistu i Östersund! Här får du möjligheten att arbeta tillsammans med ambitiösa kollegor där ni hjälper både interna tekniker och kunder. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker engagerade supporttekniker till Fujitsu i Östersund. Här kommer du tillhöra ett team på drygt 80 kollegor och ditt ansvarsområde kommer främst vara att supportera företagets fälttekniker samt kunder med inriktning på bankomater.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fujitsu. Uppdraget börjar i juli och sträcker sig åt minstone till årsskiftet. Om samtliga parter är nöjda med samarbetet finns goda förutsättningar till förlängt uppdrag.

OBS! Säkerhetsklassning krävs i form av UC och utdrag ur belastningsregistret

Arbetsuppgifter

I rollen som supporttekniker kommer du bland annat ge support till företagets fälttekniker genom att göra en fördiagnos av bankomater, ett arbete som kräver ett metodiskt och noggrant arbetssätt. En förutsättning för denna tjänst är att du har ett genuint intresse för teknik och att vilja ge support.

Tjänsten passar dig som är ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att vara behjälplig och som vill ge en bra kundupplevelse. Som person är du engagerad, entusiastisk, noggrann och mycket serviceinriktad. Du är även en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ- och pedagogisk förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor.

Vi söker dig som

 • Har arbetserfarenhet inom IT Support eller tidigare arbetat med fördiagnostik av bankomater.
 • Kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift på svenska och engelska
 • Besitter en hög servicekänsla
 • B-körkort

Det är meriterande med erfarenhet från produkter som tex bankomater och dess utrustning.

Både svensk- och engelsktalande kunder förekommer varför vi vill att du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på båda språken. Även nordisktalande kunder förekommer.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Juli

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Östersund

 • Kontaktuppgifter: Gustav Johansson, gustav.johansson@academicwork.se

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Läs mer om Fujitsu här

Fujitsu är en komplett leverantör av produkter, tjänster och lösningar inom IT och kommunikation. De hjälper företag och offentlig sektor att utnyttja IT och ny teknik för att utveckla sin verksamhet. Svenska Fujitsu har cirka 600 medarbetare och verksamhet över hela landet. Fujitsu är kända för deras hårdvara av hög kvalitet. Fujitsu har ett brett sortiment av PC, servrar och lagringslösningar samt kassalösningar för detaljhandeln. Fujitsu är en ledande outsourcingpartner som fått förtroendet från flera globala svenska företag att ansvara för hela eller delar av deras IT-miljö, med alla tjänster och lösningar som krävs för en modern arbetsplats och IT-infrastruktur.

Dela detta jobb

Supporttekniker till Fujitsu i Östersund

Academic Work