itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Supporttekniker till Hydro Building Systems

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-10-19

Ansök nu

Supporttekniker till Hydro Building Systems

Är du intresserad av IT och trivs i en social arbetsmiljö? Nu söker Hydro Building Solutions efter en ny kollega till supporten. Vi letar efter dig som trivs allra bäst i en roll där du identifierar förbättringsmöjligheter och analyserar problemställningar. Vi välkomnar dig, junior som senior, med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Supporttekniker kommer du att agera spindeln i nätet, både internt och externt, genom att ta emot supportärenden via telefon och e-post. Systemen du kommer arbeta i används i projekt som kan bestå av allt från enstaka dörrar och fönster till komplexa lösningar av glastak och glasfasader. Du kommer i denna roll hantera ärenden på egen hand men ingår i ett team om fem kollegor som kan hjälpa till vid mer komplexa problem. Rollen erbjuder goda utvecklingsmöjligheter där du i framtiden kan få möjlighet att utbilda kunder i kalkyl- och beredningsprogram, vilket kan innebära resor både nationellt och internationellt

Du erbjuds

 • En lärorik roll där utmaningarna kommer sättas efter din tidigare kompetens och din vilja att utvecklas

 • En plats i ett engagerat team där hög servicenivå alltid prioriteras

 • En flexibel arbetsplats som erbjuder möjligheter till visst hemarbete

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Hantera supportärenden genom mail och telefon för kunder och kollegor i regionen

 • Stötta vid uppdateringar, felsökningar i installationer och agera användarstöd mot kund

 • I senare skede finns möjlighet att få hålla utbildningar för kunder i kalkyl och beredningsprogram

Vi söker dig som

 • Har en teknisk utbildning från minst gymnasial nivå och ett brinnande intresse för IT

 • Besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då arbetet kommer ske på båda språken

 • Har B-körkort då resor kan förekomma i tjänsten

Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av IT-support, CAD-program eller CNC. Likaså om du har tidigare erfarenhet från aluminiumproduktion och dörr-, fönster- och fasadkonstruktioner.

Som person är du

 • Serviceinriktad

 • Noggrann

 • Samarbetsvillig

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Vetlanda

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Hydro Building Systems Sweden AB utvecklar och marknadsför system i aluminiumprofiler till tre affärsområden: Transportsystem, Golvsystem och Byggsystem. Företaget marknadsför två starka varumärken, Sapa och WICONA och är marknadsledande i Norden med en omsättning på cirka 550 miljoner kronor. De är cirka 120 medarbetare och är verksamma med försäljningskontor i hela Norden, Baltikum och Polen. De ingår i den globala Hydro koncernen, ett helintegrerat aluminiumkonsortium med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter, vilket kombinerar lokal kompetens och världsomfattande räckvidd. Utöver produktion av primäraluminium, valsade och strängpressade produkter och återvinning utvinner Hydro också bauxit, förädlar aluminiumoxid och genererar energi som det enda 360°-företaget i den globala aluminiumindustrin.

 

Dela detta jobb

Supporttekniker till Hydro Building Systems

Academic Work