itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Supporttekniker till LKDATA Support

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Supporttekniker till LKDATA Support

Om arbetsplatsen

LKDATA är en del av Verksamhetsstöd och service inom Linköpings kommun. Här arbetar 100 kollegor med att tillhandahålla IT-tjänster till kommunens verksamheter och i förlängningen mot brukare, elever och invånare i Linköping. Vi arbetar processorienterat i enlighet med ITIL Service Management.

Vi strävar efter att våra medarbetare ska känna arbetsglädje, ha inflytande och möjlighet att utvecklas både i arbetet och som individ. Hos oss är arbetet offensivt, varierat och utmanande. Vår kultur präglas av ett öppet klimat och vi erbjuder stora möjligheter till kompetensutveckling.

Inom vår avdelning Kundservice är vi LKDATAs ansikte utåt mot användarna. Det är oss man vänder sig till med olika typer av IT-relaterade frågor och problem. För att kunna ge en god IT-support behöver vi ha ett mycket gott samarbete med alla övriga avdelningar inom LKDATA. Kundservice har även ett ansvar för kommunikation och information till kommunens användare i samband med förändringar eller driftstörningar i IT-miljön.
Letar du efter en arbetsgivare där du har möjlighet att tycka till och arbeta med förbättringsarbeten kan detta vara något för dig! LKDATA Kundservice jobbar ständigt med utveckling och förbättring där det är viktigt att varje medarbetare får komma till tals.

Den digitalisering som just nu pågår inom kommunen gör att det ställs allt större krav på en god IT-support till användarna. Idag arbetar ca 20 kollegor i arbetsgruppen och vi söker nu ytterligare supporttekniker för att utöka vårt team och som kan vara med i vår utveckling!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ge service och support i en modern och offensiv IT-miljö. Arbetet innebär 1st line IT-support i vår Servicedesk. Vi är ett team som jobbar nära tillsammans för att lösa användarnas IT-relaterade frågor och där varje medarbetares bidrag till gruppen är viktig. Till din hjälp kommer du att ha flera erfarna kolleger. Inom Kundservice arbetar vi även med uppföljning och analys av ärenden, dokumentation och framtagning av rutiner, samt förvaltning och utveckling av kundnära och interna stödtjänster.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieexamen och grundläggande IT-kunskaper. Det är meriterande om du har IT-utbildning samt om du har tidigare erfarenhet av support i komplexa IT-miljöer. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av ärendehanteringssystem och kunskapsdatabas, till exempel från telefonsupport och kundsupport i en servicedesk. Det är även meriterande om du har efarenhet av support av Googles verktyg. Då tjänsten innebär support till anställda inom Linköpings kommun är det krav på mycket god svenska i tal och skrift. 

Du har en förståelse för hur en IT-miljö fungerar och organisationens användning av IT-tjänster. Det gör att du kan hitta lösningar som hjälper våra användare att nyttja IT på ett effektivt sätt i sin verksamhet. I en stor IT-miljö sker förändringar hela tiden, därför behöver du ha vilja och förmåga att snabbt ta in och lära dig nya saker samt att hålla dig lugn och fokuserad på rätt saker när det händer mycket runt omkring.

Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad och kan snabbt sätta dig in i användarens situation och verksamhet. Du uppskattar mötet med människor och kan anpassa ditt bemötande beroende på målgrupp. Vidare har du en väl utvecklad kommunikativ förmåga, du talar välformulerat och engagerat. Du lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen. 

Tjänsten ställer höga krav på ett strukturerat arbetssätt och god samarbetsförmåga i en stark och positiv teamanda.

 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 9805

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Supporttekniker till LKDATA Support

Linköpings kommun