itjobb.se

Centric söker en supporttekniker till vår kund i Göteborg. Företaget passar dig söker dig som vill vara en del av en arbetsplats på längre sikt. Du kommer att få arbeta i en spännande bransch under ständig utveckling och med ett tydligt och livsviktigt uppdrag.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:
- Telefonsupport, mailsupport, onsite hårdvaruproblem incidenter och problem
- Hantering av AD, lösenord
- Outlook
- Office 365
- Printrar
Du kommer att vara en del av ett team som består av 3 andra tekniker. Dina arbetsuppgifter kommer primärt bestå utav traditionellt supportarbete, telefon, mail där problem och incidenter löses. Rollen som supporttekniker innefattar mer än att bara att svara i telefon. Arbetet består till stor del av support på plats i form av att hjälpa kollegorna på kontoret i Göteborg. Användarna finns nära till hands och att hjälpa dem på plats är en viktigt del av ditt ansvarsområde. 

Företaget erbjuder dig en arbetsplats med stort egenansvar och varierande arbetsuppgifter, där din personliga utveckling är viktig för den fortsatta tillväxten. Vi tror på en tydlig introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för dig att lyckas i din nya roll, men det slutar inte där. Kompetensutveckling sker hela tiden som syftar till att vi frigör just din potential.

Din profil och kvalifikationen

- IT-gymnasiet
- Grundläggande kunskaper inom AD, Office365, Outlook, printrar
- Tidigare erfarenhet av supportNågot för dig? Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, support-tekniker, helpdesk, servicedesk, first line, 1st line, konsult, Consultant, IT technician, körkort, Göteborg.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Supporttekniker till logistikbolag

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-04-29

Ansök nu

Dela detta jobb