itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Supporttekniker till Stockholms Universitet!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-09-03

Ansök nu

Supporttekniker till Stockholms Universitet!

Stockholms universitet arbetar utifrån visionen att vara ett nationellt ledande och internationellt framstående lärosäte. IT-avdelningen stödjer denna vision genom att vara kundorienterade och genom att tillhandahålla ett attraktivt utbud av tjänster som används av universitetets lärare, forskare, studenter och administrativa personal. Vill du vidareutvecklas i en spännande miljö och ta ansvar för att utveckla en organisation i ett sammansvetsat team? Då är detta en roll för dig, välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Inom IT-avdelningens infrastruktursektion finns Helpdesk, som utgör avdelningens kontaktyta mot användare och som ansvarar för att felanmälningar och beställningar hanteras på ett snabbt och effektivt sätt. Stockholms Universitet söker en teknikentusiastisk, ansvarsfull och kommunikativ supporttekniker.

I rollen som supporttekniker blir du en del av ett team som ansvarar för universitetets 1st-line-support. Den tekniska kompetensen i teamet är hög, och det är stor variation på de ärenden de hanterar. Denna roll som Lokalt IT-stöd innebär lokal support och administration av institutionens/förvaltningsavdelningens IT-utrustning och tillhörande programvaror. Du arbetar på plats på en av institutionerna.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Lokalt IT-stöd/användarsupport till användare på plats

 • Arbete med felsökning och bedömningar hur fel bäst ska åtgärdas

 • Behörighetshantering av konton

 • Installera datorer, mjukvara och kringutrustning

 • Beställning/inköp(avveckling), underhåll och utbyte av hårdvara/programvaror och licenser

 • Support och felsökning av AV-utrustning i våra salar

 • Webbarbete, viss publicering/redigering via universitetets CMS.

Vi söker dig som

 • Har 1–3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

 • God kunskap om It-teknik – nätverk, felsökning, administration

 • Bred kompetens inom hård- och mjukvara, både Mac och Windows

 • Kunskap och intresse om AV-utrustning

 • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då flertalet av universitetets anställda är engelskspråkiga

Vi ser det som meriterande om du:

 • Har arbetat på Stockholms Universitet tidigare

 • Har erfarenhet av Raindance E-handelsystem, Polopoly, samt universitets IT system/ärendehanteringssystem är det extra bra.

Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande i ditt arbetssätt. Du tar även tag i arbetsuppgifter och ger dig inte förrän dessa är slutförda. Du trivs med att arbeta efter mål på gruppnivå och du har en kreativ sida som gör dig bra på att hitta nya lösningar. Du har en god samarbetsförmåga och ett öppet förhållningssätt, vilket gör att du prestigelöst kan diskutera olika lösningsalternativ på frågor relaterade till verksamheten. Tack vare din goda sociala och kommunikativa förmåga kan du bemöta flera olika typer av personligheter på ett bra sätt.

Övrig information

 • Start: Början av augusti

 • Omfattning: Heltid, 4 månader till en början med god chans till förlängning

 • Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Stockholms Universitet är ett av Europas ledande universitet i en av världens mest dynamiska huvudstäder. Här är mer än 34 000 studenter, 1 700 doktorander och 5 000 medarbetare verksamma inom de naturvetenskapliga och humanvetenskapliga områdena. Hos Stockholms universitet ger utbildning och forskning resultat.

 

Dela detta jobb

Supporttekniker till Stockholms Universitet!

Academic Work