itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Supporttekniker till stort företag inom fordonsindustrin

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Supporttekniker till stort företag inom fordonsindustrin

Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Södertälje söker vi nu en supporttekniker som har tidigare erfarenhet av support via telefon och mail. Företaget är verksamt inom fordonsindustrin.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Dina arbetsuppgifter

På Servicedesk kommer du att ingå i en service- och supportgrupp med åtta personer som arbetar både med första och andra linjens support. Främst kommer du att arbeta med support via självbetjäningsportal och via telefon.

Du kommer framför allt att vara support för applikationer som supporterar t ex SAMS och GRP och kommer ha daglig kontakt med kundens återförsäljare och interna användare. Du förväntas kunna lite om mycket och det är stor variation på frågorna som kommer in. Arbetet sker främst från kontoret i Södertälje.

Din profil och kvalifikationer

Vi tror att du är serviceinriktad, självgående, flexibel och social samt är van att hålla flera bollar i luften. Du är ansvarstagande, noggrann samt har förmågan att prioritera när tempot är högt.

Krav

  • Har utbildning inom IT eller inom kundservice

  • Har goda generella IT-kunskaper

  • Har arbetat med support via telefon och mail

  • Har arbetat i ärendehanteringsystem

  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

  • Körkort

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Supporttekniker till stort företag inom fordonsindustrin

Centric Professionals AB