itjobb.se

Supporttekniker till Tata Consultancy Services

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Supporttekniker till Tata Consultancy Services

Är du en IT-tekniker som gillar utveckling och problemlösning? Vill du arbeta på ett företag som rankas som en av världens bästa arbetsgivare i internationella mätningar? Tata Consultancy Services (TCS) söker nu en Supporttekniker till deras team av konsulter hos en av Sveriges största aktörer inom försäkringsbranschen. Vi söker dig som har en fingertoppskänsla för service och en hög nivå av teknisk expertis, med erfarenhet av att arbeta med Windowsservrar. Rollen passar dig som har en stark kommunikativ förmåga och ett genuint intresse för teknik.

Om tjänsten

Academic Work söker nu en Supporttekniker till Tata Consultancy Services, ett företag som erbjuder IT-lösningar och affärslösningar för sina kunder globalt. Som en del av Tata Group, tillhör de ett av Indiens största industriella konglomerat och har nära 400 000 konsulter världen över, varav ca 1300 arbetar i Sverige.

I den här rollen kommer du att agera som konsult för TCS hos en Sveriges största och mest etablerade aktörer inom försäkringsbranschen. Du kommer att ingå i ett team om tio kollegor på plats, men även ha ett nära samarbete med ett team av kollegor som jobbar från Madrid. I rollen rapporterar du till Delivery Assurance Executive och i korthet går uppdraget ut på att leverera den bästa möjliga servicen med en hög nivå av teknisk expertis. Om du trivs i en kommunikativ miljö där du får använda dina tekniska kunskaper är detta en roll som passar dig.

För den som är konsult på TCS öppnas dörrarna till möjligheten till en livslång karriär i en global arena. Medarbetarnas fortsatta utveckling och interna karriärmöjligheter är av hög prioritet på TCS och kontinuerliga insatser av kompetensutveckling och stöd vid internationell förflyttning i tjänsten är exempel som belyser detta.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du vara ansvarig för att skapa och värna om den nivå av kundservice som förväntas för en roll där det ingår serviceuppdrag med snabba förändringar genom att ge snabba lösningar och analyser av de problem som kan uppkomma. Du kommer även se till att det finns maximal tillgång till anläggningens infrastruktur och system. I den här rollen kommer du ge support kring system som Windows 365 och Windows 10 via telefon till kundens medarbetare. De ärenden som teamet inte kan eller hinner hantera skickas vidare till kollegorna i Spanien. Därmed kommer du behöva översätta ärenden och texter från svenska till engelska och vise versa. Beredskap vissa kvällar och helger kommer förkomma och delas upp mellan kollegorna.

HUVUDANSVAR:

 • Hantera IT-supportärenden relaterade till Windowsservrar

 • Översätta ärenden och olika texter svenska-engelska och vise versa.

 • Logga och spåra EUC Device asset data.

 • Övervakning av säkerhetskonfiguration och programvara samt förebyggande hantering av virusskydd

 • Utföra system- och applikationsändringar

Vi söker dig som

 • Har minst 3 års relevant erfarenhet av IT-support

 • Har erfarenhet av att arbeta med Microsoft Office, Windows 10, Microsoft SCCM, AD, nätverk, Office 365 och erfarenhet av krypteringsteknik för enheter (gärna i Bitlocker) samt erfarenhet av migrationer

 • Du är flytande i tal och skrift på svenska och engelska eftersom kommunikation och översättning kommer ske i båda språken

Som person är en av dina starkaste motivationskrafter på jobbet att leverera högklassig service. Du är flexibel och trivs med ett högt tempo och kan med enkelhet hantera ärenden som löper parallellt tack vare din goda förmåga till prioritering. Vidare har du en stark kommunikativ ådra och kan framgångsrikt anpassa dig till de olika förutsättningar för IT-relaterad kommunikation genom pedagogisk anpassning och tydlighet. Du värnar om dina kollegor och bidrar till en god atmosfär på arbetsplatsen genom hjälpsamhet och gemensam måluppfyllning.


Titta på videon för att lära dig mer om TCS!

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Placering: Södermalm i Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TCS´s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tata Consultancy Services önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget

Tata Consultancy Services is an IT services, consulting and business solutions organization that delivers real results to global business, ensuring a level of certainty no other firm can match. TCS offers a consulting-led, integrated portfolio of IT, BPS, infrastructure, engineering and assurance services. This is delivered through its unique Global Network Delivery Model™, recognized as the benchmark of excellence in software development. A part of the Tata group, India’s largest industrial conglomerate, TCS has close to 400,000 of the world’s best-trained consultants in 46 countries.

Present in the Nordic region since 1991, TCS has continuously invested in the market and has around 8,000 professionals working for in Sweden, Finland, Norway, Denmark and across TCS’ Global Network Delivery Model™ (GNDM™). Since 2010, TCS has shown strong growth in the region, with significant increase in local hiring.

Dela detta jobb

Supporttekniker till Tata Consultancy Services

Academic Work