itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Supporttekniker till Tavana IT - Malmö

Företag Tavana IT AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-30

Ansök nu

Supporttekniker till Tavana IT - Malmö

Har du ett brinnande intresse för IT och drivs av att hjälpa andra teknisk supportroll? Då kan du vara den som vi på Tavana IT söker efter!

Denna roll som supporttekniker ger dig en bred och värdefull grund inom IT och är en bra start för att utvecklas inom branschen. Du kommer att sitta placerad hos en utav våra kunder i Malmö, där du kommer att arbeta i en större företagsmiljö med fart och mycket utvecklings/karriärs möjligheter. Ta chansen att tillsammans med oss på Tavana IT ta nästa steg i din karriär som supporttekniker!

ARBETSUPPGIFTER

Som first line supporttekniker arbetar du i ett härligt team, där du pedagogiskt hjälper användare via telefon och/eller mail med IT-relaterade problem. Dina primära arbetsuppgifter är att ge support via telefon, mail och fjärrstyrning, samt registrera inkommande ärenden i ett ärendehanteringssystem. Bland arbetsuppgifterna finns hantering av konton i Active Directory och felsökning relaterat till Windowsmiljö och kundspecifika applikationer.

VEM SÖKER VI?

Du har ett genuint intresse för teknik, en vilja att utvecklas samt ett driv att hjälpa andra. I ditt förhållningssätt till kollegor och kunder är du lyhörd, öppen för andras lösningar och erfarenheter samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper och får saker att hända. 

Kravet är minst 1 års erfarenhet inom first line support eller IT-servicedesk. Gärna erfarenhet inom användaradministration av Active Directory, Citrix, Office365 och Officepaketet.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

INFORMATION

Plats: Malmö
Befattning: Heltid 100%
Lön: Enligt överenskommelse

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Skicka ansökan”.

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se. Vänligen notera att vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

Supporttekniker till Tavana IT - Malmö

Tavana IT AB