itjobb.se

Svanen söker handläggare inom husbyggande med förståelse för datahantering

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-16

Ansök nu

Svanen söker handläggare inom husbyggande med förståelse för datahantering

 

Tjänsten vi hoppas få tillsatt är tvådelad. Dels kommer du arbeta som handläggare av svanenmärkta husprojekt, dels ansvara och koordinera användning av IT-system vi tillhandahåller.

I rollen som handläggare inom affärsområde Hus har du tät kontakt med de byggbolag som söker Svanenlicens och deras leverantörer. Du arbetar med några av Sveriges största byggföretag. Du granskar ansökningshandlingar, agerar rådgivare och bollplank åt dina kunder och gör kontrollbesök på byggarbetsplatser och hos materialleverantörer. Arbetet utför du i samarbete med kollegorna i det svenska husteamet, men även med våra engagerade och kompetenta nordiska kollegor.

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, gärna med inriktning byggnation av hus eller BIM. Vi vill att du är mycket bekväm med att jobba i Microsoft Excel (bl.a. formler, pivot-tabeller och datahantering). Det är också meriterande att ha arbetat i Microsoft Dynamics, SharePoint och ha kunskap om miljö- och hållbarhetsfrågor.

Du kan snabbt sammanställa och granska information, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska. Du är drivande och har en förmåga att arbeta såväl självständigt som med kollegor. Du är strukturerad och använder din analytiska förmåga för att lösa problem och att hitta kreativa lösningar. Vidare har du integritet samtidigt som du kan anpassa dig efter skiftande förutsättningar när arbetet kräver. Ditt goda omdöme bidrar till korrekta avvägningar och prioriteringar och du bidrar med ett positivt förhållningssätt. Du delar givetvis våra värderingar och visionen om ett hållbart samhälle.

Miljömärkning Sverige har det övergripande ansvaret för miljömärkena Svanen och EU-Blomman i Sverige. Bolaget ägs till 100 % av staten. Verksamheten har inget ekonomiskt vinstsyfte och finansieras dels genom en avgift från de företag som har miljömärkningslicenser, dels genom ett statligt bidrag.

Vi erbjuder en modern och flexibel arbetsplats med stort fokus på friskvård, så som generöst motionsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Vi har 6 veckors semester och flexibla arbetstider med möjligheter att jobba hemifrån vissa dagar även när det inte är pandemi. Vårt kontor är beläget på Södermalm nära Medborgarplatsen.

Facklig kontaktperson för Akademikerna är Maria Tengqvist, maria.tengqvist@svanen.se

Facklig kontaktperson för Unionen Lina Webrell, lina.webrell@svanen.se

Vi tackar vänligt men bestämt nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Svanen söker handläggare inom husbyggande med förståelse för datahantering

Miljömärkning Sverige AB