itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nu erbjuder Sveriges Radio dig som brinner för teknik och Microsoft 365 en spännande tjänst som systemtekniker. Hos oss får du ett omväxlande arbete där du kan påverka utvecklingen av våra tekniska lösningar.

Om teamet
Office 365-teamet är ett tvärfunktionellt team som består av personer med olika kompetenser och specialistområden. Vi har intervjuat två av teamets medlemmar, så att du få en riktigt bra inblick i hur det är att jobba hos oss. Läs mer "Man lär sig något nytt varje dag" - Pernilla Smedberg, Systemtekniker på Sveriges Radio

Din uppgift
Som systemtekniker i vårt Office 365-team ingår du i ett tvärfunktionellt team där du är expert inom ditt område, och tillsammans med teamet ansvarar för att utveckla och drifta våra Microsoft 365-tjänster. Du är med och utvecklar ny teknik som gör att vi kan fortsätta ligga i framkant och, tillsammans med resten av organisationen, göra radio i världsklass.  

För att trivas i rollen som systemtekniker hos oss tror vi att du tycker det är roligt att dela med dig av din kunskap från ditt expertområde till andra i teamet. Gillar att växa på bredden genom att lära dig av andra. Du  är en prestigelös och ansvarstagande lagspelare och möter alltid dina kollegor med en hjälpande hand och ett lösningsfokuserat tänkande, därför tror vi också att du lyhörd och har förståelse för vad verksamheten behöver.

Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska kunna briljera, men för att lyckas behöver du ha  hög kompetens inom drift- och förvaltning av Microsoft 365/SharePoint Server och god bild av omvärlden kring Azure och Microsoft 365. Har du dessutom har ett intresse för automation med t ex Powershell så sök jobbet!

Ansökan och kontaktuppgifter

Tjänsten är en tillsvidareanställning och större delen av teamet arbetar i Radiohuset i Stockholm, men vi har också medarbetare på olika lokala kontor runt om i Sverige. Därför välkomnar vi sökanden från hela landet med möjlighet till distansarbete minst 2 dagar i veckan.


Sista ansökningsdag är 29 maj– 2022,  men vänta inte med att söka då vi intervjuar kandidater löpande.

Frågor om tjänsten: Beatrice Jansson , rekryterande chef, beatrice.jansson@sr.se  
Frågor om rekryteringen: Jennifer Safaei, Rekryterare, jennifer.safaei@sr.se
Facklig kontakt: Fackliga frågor besvaras av Unionen, Saco och Journalistförbundet, samtliga nås genom växeln på 08-784 50 00.

logo

Sveriges Radio söker Systemtekniker till Microsoft 365

Ansök nu

Dela detta jobb