itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du systemtekniker som är intresserad av klientmanagering?  

Är du en person som gillar ett omväxlande arbete och vill påverka utvecklingen av våra tekniska lösningar för våra klienter? Som systemtekniker på Sveriges Radio ges du möjlighet att arbeta i allmänhetens tjänst med det viktigaste uppdraget att värna om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde. 

Bli en del av ett engagerat gäng som jobbar agilt i en teknisk komplex miljö 

I rollen som systemtekniker på Sveriges Radio kommer du ha en inriktning mot IT-drift med stort säkerhetsfokus. Vidare kommer du att vidareutveckla våra system och stötta andra team genom att delta i felsökningar och utredningar av olika behov. Tillsammans med dina kollegor tar ni fram lösningar som ger mest nytta för verksamheten samtidigt som de är säkra och stabila.  

Som systemtekniker hos oss blir du en del av en innovativ organisation som använder agila arbetssätt och där samarbete är A och O då teamen har ett gemensamt ansvar för drift, förvaltning och utveckling. Teamet som du kommer att tillhöra är ett sammansvetsat gäng på sju personer som har ett stort intresse för IT-drift med stort säkerhetsfokus och som tillsammans arbetar med att ta fram lösningar som ger mest nytta för verksamheten. Teamet har dagliga synkmöten där de delar med sig av kunskap, kompetens samt prioriterar uppgifter utifrån att nå uppsatta mål och för att nå ännu fler tekniska framgångar!  

Vill du arbeta med klientmanagering och har hög säkerhetsmedvetenhet?  

Ny teknik gör att vi ständigt behöver förnya och förbättra. Därför strävar vi efter en kultur där våra medarbetare får påverka, utvecklas och ha roligt på jobbet. För att passa in hos oss krävs det att du är en noggrann, serviceinriktad och ansvarstagande lagspelare som kommer att möta våra kollegor med en hjälpande hand och ett lösningsfokuserat tänkande. Dessutom värdesätter vi att du är en självgående person som har ett nytänkande sätt och lyckas omsätta dina tankar och idéer i praktiken. Vi ser att fler inom företaget framöver kommer att arbeta med Mac-datorer. Därför är det bra om du har kunskaper i att hantera både Mac-datorer och andra enheter via Microsoft MEM."  

För att lyckas i rollen tror vi att du har :  

  • Erfarenhet av liknande roll  

  • Erfarenhet av några av följande områden; Azure, Microsoft 365 apps, Intune managering, MEMCM och Powershell 

Ansökan och kontaktuppgifter 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en provanställning på sex månader. Flertalet medarbetare är placerade i Stockholm men då vi har lokala kontor runt om i Sverige välkomnar vi sökanden från hela landet. För tillfället arbetar samtliga hemifrån och på sikt ser vi möjlighet att kunna variera arbete från hemmet och på kontoret. 

Vi ser fram emot att få in din ansökan innan den 17 april 2022. Intervjuer sker löpande via Teams. 

Frågor om tjänsten: Produktägaren, Jan Bredal Hansen 070-229 29 90, jan.bredal-hansen@sr.se 

tf bitr. Avdelningschef, Örjan Metzke, 08-784 65 40, orjan.metzke@sr.se 

Frågor om rekryteringen: Jennifer Safaei, HR, 070-083 92 95, jennifer.safaei@sr.se 

Facklig kontakt: Fackliga frågor besvaras av Unionen, Saco och Journalistförbundet, samtliga nås genom växeln på 08-784 50 00. 

 

logo

Sveriges Radio söker två systemtekniker som är intresserade av klientmanagering?

Ansök nu

Dela detta jobb