itjobb.se

Sysadmin sökes!

Företag Human IT
Ort
Utgår

2021-08-09

Ansök nu

Sysadmin sökes!

Vi letar just nu efter dig som vill arbeta som Sysadmin med fokus på incident management samt kompetens inom säkerhet. Uppdraget är tillsvidare.

Kort om kunden
Kunden är ett stort internationellt mediegruppbolag. Bolaget arbetar med digitala marknadsplatser, mediehus och digitala tjänster. I Sverige finns kontoret i Stockholm, där IT-avdelningen har åtaganden för hela verksamheten.

Uppdraget
I rollen som Sysadmin kommer din inriktning vara att arbeta med Incident Management där du ansvarar för de större driftstörningar och incidenter som sker. Du kommer att ansvara för dokumentation, upplärning och utveckling av detta. I rollen kommer du även att arbeta med Linux, säkerhet, IT-support, problemlösning, drift och förvaltning av servermiljöer, övervakning, installationer samt lagring. Vi söker en konsult som kan arbeta på uppdraget på dagtid och ytterligare en konsult som kan arbeta skift.

Du som söker är en person som är målinriktad och engagerad samt har ett stort inre driv att vilja utvecklas tillsammans med verksamheten. Självfallet har du teknikintresse och trivs med att utmanas och ta egna initiativ. Du är innovativ och är bra på att komma på nya lösningar.

Krav:

  • Minst 1 års erfarenhet att arbeta med Linux

  • Van att supportera i Mac och PC

  • Stort intresse och tidigare erfarenhet av att arbeta med Incident Management

  • Goda kunskaper av Nätverk och AD

  • Gymnasial utbildning inom IT

  • Har mycket god kommunikationsförmåga och kan formulera dig tydligt på både svenska och engelska.  

Meriterande:

  • Arbetat med Incident Management och då för stora driftstörningar på ett större bolag

  • Scripta i Python eller Bash  

Human IT
Hos oss på Human IT arbetar du som konsult i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet där du får möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. Vi erbjuder fast månadslön och anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal och friskvårdsbidrag. På Human IT tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor.   

Övrigt:
Våra uppdrag är på heltid. Vi erbjuder tillsvidareanställning där vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner. För rätt person finns det på sikt möjlighet att bli överrekryterad till kund i detta uppdrag.
 
Start: Omgående start med hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Stockholm.
Ansökan:
Skicka in din ansökan till oss på Human IT! Vi ser fram emot din ansökan!

Human IT arbetar tillsammans med Great Place To Work för att vi skall bli Sveriges bästa arbetsplats. 

gptw_liten.png

 

Dela detta jobb

Sysadmin sökes!

Human IT