itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

System Developer - DevOps

Ort
Utgår

2022-12-29

Ansök nu

System Developer - DevOps

Tycker du om att arbeta agilt och vill vara med och utveckla vår nya satsning? Vi söker dig med erfarenhet eller intresse av DevOps och Cloud, som gillar att bidra till effektiva utvecklingsprojekt och vill vara med på vår framgångsresa! 

B3 är idag strategisk partner till några av Sveriges främsta företag och organisationer. Tillsammans utforskar vi digitaliseringens möjligheter både inom innovation och effektivisering. Nu har vi som mål att bli Sveriges ”go to”-bolag när det kommer till Cloud och DevOps och söker därför Systemutvecklare med DevOps och Cloud -kompetens till vårt bolag B3 Kodify i Malmö. 

I rollen som DevOps Engineer / System Developer kommer du att få en viktig roll i att utveckla vår satsning och du får stora möjligheter att påverka och forma bolaget som du jobbar på! 

Vi söker dig som har jobbat i några år, gärna med kunskap inom både infrastruktur och utveckling. Vi söker efter framtida kollegor och efter dig som passar på Kodify, därför är vår sökning väldigt bred.

 Vi önskar att du har erfarenhet av något/några av:

  • Systemutveckling

  • Integration

  • Konfigurering

  • Byggautomatisering

  • Automatisk testning 

  • Systemadministration

  • Configuration Management

  • Säkerhet

Har du koll på något av ovan så får du väldigt gärna höra av dig till mig!

 

 

 B3 Consulting Group är utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser under de senaste åren och hos oss får du stor frihet vad gäller tid, uppdragsinriktning och kompetensutveckling, för att du skall ha de bästa förutsättningarna att må bra och göra ett bra jobb. 

För oss är det viktigt med en stark och levande företagskultur som inte bara bjuder på utmaningar, utveckling och uppmuntran, utan även bidrar med viktiga sociala mervärden och där hälsa och välmående är en betydande del av gemenskapen. 

Hos oss kommer du garanterat att ha roligt på jobbet och du kommer alltid att vara omgiven av kompetenta hjälpsamma kollegor att dela din kunskap med!

Dela detta jobb

logga
System Developer - DevOps

B3 Consulting Group