itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

System-/Flygsäkerhetskonsult till Stockholm/Karlskoga

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2022-01-24

Ansök nu

System-/Flygsäkerhetskonsult till Stockholm/Karlskoga

På Combitech finns en hög kompetens inom system- och flygsäkerhet med utveckling av säkerhetskritiska system. Enheten Safety har under lång tid utfört analyser inom områdena system- och flygsäkerhet inom olika branscher såsom industri, myndigheter och försvar. Vi arbetar med spännande system, allt från stridsflygplan och helikoptrar till ledningssystem, ubåtar, ytfartyg, vapensystem och autonoma farkoster. Alltid med fokus på att säkerställa säkra designlösningar.
 
Din roll som System-/Flygsäkerhetskonsult inom säkerhetskritiska system

Du kommer jobba med teknik i framkant med säkerhetsanalyser av t.ex. ledningssystem, flygande system och vapensystem, men även andra tekniska system som påvisar att systemen är säkra och blir godkända för användning. Det innefattar bl.a. att genom riskanalyser identifiera, analysera och minimera ett systems risker för att förhindra incidenter och olyckor. Du kommer att vara delaktig i hela processen från utvecklingen av ett system tills det blir godkänt för användning.

Variationen av uppdrag och utvecklingsmöjligheter är stor, samtidigt som uppgifterna och de system vi jobbar med är riktigt spännande. Vi utför gärna uppdragen tillsammans i små team, men jobbar även enskilt. Som konsult arbetar du både från Combitech-kontoret och hos kund som en viktig del i deras säkerhetsenhet. Du kommer få goda möjligheter till vidareutbildning inom systemsäkerhet genom både kompetensutveckling och erfarenhetsutbyten mellan kollegor. Har du ett pedagogiskt intresse finns möjligheten att vara kursledare inom systemsäkerhet och vara med i det interna kompetensspridningsprogrammet.

Vem är du?

Du som söker är utåtriktad, driven och har en känsla för ansvar vilket gör att självständigt arbete och nära kundsamarbeten är något du trivs med. Du har en positiv grundsyn, lätt för att kommunicera och tycker att samarbete med kunder och kollegor är viktigt för din trivsel. I dina uppdrag är du noggrann och har en god analytisk förmåga. Vi ser gärna att du har en vilja att kontinuerligt fortsätta utvecklas både professionellt och personligt under din karriär.  

Vi ser att du har några års erfarenhet av arbete med säkerhetskritiska system inom civil bransch eller försvarssektorn. Kunskaper kring någon av följande handböcker eller standards ser vi som meriterande; Försvarsmaktens Handbok Systemsäkerhet, MIL-STD-882, IEC 61508, DO-178.

Många av våra kunder jobbar i en internationell miljö och därför är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

 

Dela detta jobb

System-/Flygsäkerhetskonsult till Stockholm/Karlskoga

Combitech AB