itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

System & Network Administrator till Prenax – Stockholm, hybrid

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2022-10-15

Ansök nu

System & Network Administrator till Prenax – Stockholm, hybrid

Har du erfarenhet av datacenter och nätverksarkiteaktur och är redo för nästa steg i karriären? Då kanske denna tjänst kan vara något för dig!

Om Prenax
Prenax tillhandahåller en upphandlings- och hanteringstjänst för prenumerationsbaserade produkter till företag och institutioner globalt, med stöd av en lokal kundservice och en användarvänlig plattform. Prenax kundbas är mångsidig och sträcker sig från advokatbyråer, banker och konsulter till farmaceutiska, akademiska, offentliga och statliga organisationer och institutioner. Prenax har totalt 250 medarbetare globalt, varav 40 medarbetare i Sverige på kontoret i Kista. Organisationen är platt och genomsyras av en prestigelös kultur där alla anställda månar om kundens bästa, tar sitt ansvar och ger varandra stöd och hjälp där det behövs.

Om teamet och rollen
Du kommer att vara en del av Prenax IT-avdelning, där du kommer ingå i Infrastrukturteamet. Teamet består idag av två medarbetare, där den ena sitter i USA och den andra i Frankrike. Du kommer rapportera till Global Infrastructure Manager.

Primära arbetsuppgifter och ansvarsområden:
 

 • Ansvara för det fysiska datacentret (colocation i norra Stockholm), vilket kan innebära rackning av ny utrustning, installation av servrar, konfiguration av brandväggar och nätverksutrustning, kontrollera diskar, strömförbrukning och nätverksanslutningar,  patchning och uppgradering av mjukvara och operativsystem, övervakning av systemdrift, framtagande av redundansrutiner, etc.
 • Sätta upp nya datorer och annan nätverkskopplad utrustning. Se till att de är ordentligt patchade och uppdaterade.  Administrera och övervaka end point protection, VPN accesser, samt uppföljning av larm från SOC. Användarsupport för uppkoppling till Prenax nätverk, systemresurser, samt Office 365.
 • Administrera användare, datorer och tjänster i Azure AD, AWS och O365.
 • Admin-övervakning i de olika verktygen, slå på och av USB-minnen, externa hårddiskar, konfigurera konton och miljöer, spamfilter etc.

Om dig
Vi söker dig som har:
 

 • Gedigen erfarenhet av arbete med tekniker inom datacenter och nätverksarkitektur.  
 • God kunskap av Microsoft stacken, meriterande med kunskaper inom Linux
 • God kunskap inom HyperV, SQL server, Checkpoint firewall och Cisco nätverk
 • Kunskap inom AWS, eller annan serverdrift i molnet
 • Kommunicerar obehindrat på engelska då koncernspråket är engelska. Svenska och franska är meriterande då bolaget är franskägt.


Vi ser det som meriterande om du har:
 

 • Kunskap av Carbon Black Endpoint Protection
 • Erfarenhet av Solarwinds och vScope
 • Erfarenhet av Jeeves
 • Certifiering inom Cisco och Windows server
 • Jobbat med ITIL och andra arbetsprocesser

I denna roll kommer de personliga egenskaperna vara centrala för att lyckas och trivas. Vi tror att du är en nyfiken person som tycker om att lära dig nya saker och själv tar initiativ för att hitta lösningar. Vi ser att du är trygg och lösningsorienterad, med goda kommunikationsegenskaper.

Välkommen med din ansökan!
Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss.

#LI-Hybrid

Dela detta jobb

System & Network Administrator till Prenax – Stockholm, hybrid

EdZa AB