itjobb.se

Systemadministratör

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-20

Ansök nu

Systemadministratör

Södertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. På högskolan finns drygt 11 000 studenter, cirka 70 program och 270 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Högskolan erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet. På Södertörns högskola blandas ämnen, perspektiv, människor och erfarenheter. Här finns de nyfikna och de ifrågasättande, de som söker oväntade kombinationer, utveckling och utmaningar.

Vi söker nu en junior systemadministratör för anställning vid Campus- och IT-avdelningen.  
 
Arbetsuppgifter 
På Campus- och IT-avdelningen kommer du i huvudsak att arbeta med Office365 administration, systemförvaltning, DevOps i Visual Studio Team Services samt övervakning av Node.js applikationer genom pm2 och keymetrics. Vi går mot Azure och Kubernetes och arbetar proaktivt med arbete kring omvärldsbevakning av system. Vi erbjuder dig ett utvecklande, varierande och kreativt arbete i en arbetsgrupp som utstrålar mycket arbetsglädje. 
 
Nya applikationer skriver vi i Angular.io mot Node.js api med GIT som versionshantering. Datalagringen sker i de flesta fall i MS SQL. Som junior systemadministratör är det viktigt att förstå hela miljön både frontend och backend. 
 
Inom gruppen försöker vi optimera vår kommunikation och arbetsflöden på högskolan genom applikationsutveckling och samtidigt minimera administration. Vi arbetar agilt och utvecklingsarbetet sker i projektform så du kommer både delta och leda projekt. Du kommer att delta i arbetet från analys av verksamhetskraven till systemlösningar, implementation, automatisering, test och leverans. 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, tex med inriktning mot systemutveckling eller systemadministration, eller har minst 2 års arbetslivserfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Du har omvärldsbevakning gällande Office365 och trender inom DevOps och har idéer om vad som kan implementeras och fungera i en storskalig miljö. Du har erfarenhet av MS SQL. Du har också erfarenhet av senaste Windows-plattformarna. 
 
Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du är intresserad och villig att lära dig nya tekniker. Du har erfarenhet av att arbeta aktivt i projekt och har förmåga att ta egna initiativ samt kan arbeta både självständigt och i grupp. Eftersom utvecklingsarbetet och förvaltningen sker i nära samarbete med beställaren behöver du ha vana av att samarbeta med andra och kunna lyssna och fånga upp idéer. Du ska även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, främst på svenska men även på engelska.  

 
Det är meriterande med: 

  • Erfarenhet av Azure molntjänster 
  • Erfarenhet av Powershell 
  • Erfarenhet av Kubernetes 
  • Erfarenhet av DevOps, särskilt Azure DevOps 
  • Erfarenhet av att leda projekt/dokumenterad projektledarutbildning 
  • Kunskap om IT-säkerhet
  • Kunskap om TCP/IP-nätverk 


Södertörns högskola arbetar med att utveckla digitala arbetssätt och som medarbetare förväntas du bidra till denna utveckling. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.  
 
Anställningen  
Anställningen är tillsvidare och omfattar heltid med tillträde snarast. Högskolan tillämpar sex månaders provanställning. 

Vi vill ha din ansökan senast den 20 augusti  

Bifoga sedvanliga handlingar, inklusive kopior av betyg och eller de intyg som du vill åberopa.  
Ange även löneanspråk i din ansökan. 

Ytterligare upplysningar 
Alvaro Acevedo, enhetschef Campus- och IT-avdelningen tel: 08-608 46 98, e-post: alvaro.acevedo@sh.se 
Anne-Lee Lindgren, HR-specialist, e-post: anne-lee.lindgren@sh.se
 
 

Den aktuella anställningen gäller under förutsättning att anställningsbeslutet vinner laga kraft.

En ansökan som inte är komplett eller inkommer till Södertörns högskola efter sista ansökningsdag kan komma att avvisas.

Södertörns högskola kan komma att tillämpa CV-revision.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner:
SACO: Antonia Ribbing, tel: 070 -602 87 61, antonia.ribbing@sh.se
ST: Karin Magnusson tel: 08 -608 41 75, karin.magnusson@sh.s
SEKO: Henry Wölling tel: 08 -524 840 80, henry.wolling@ki.se

Södertörns högskola har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Systemadministratör

Södertörns högskola