itjobb.se

logga

Systemadministratör

Ort
Utgår

2020-10-02

Ansök nu

Systemadministratör

Vi söker en systemadministratör

B3 Init är ett IT-konsultföretag i Stockholm som försöker att inte vara som andra. För oss handlar utveckling lika mycket om människorna som utvecklar, som om tekniken vi utvecklar med. Det gör att Open Source är viktigt för oss, för det är genom att vi delar kunskap med varandra som vi alla blir bättre – och som tekniken blir bättre. Vår ambition är att när en kund anlitar en konsult från Init så får de inte bara den konsultens kompetens, utan den samlade expertisen hos alla Inits konsulter.

 Vem är vi ute efter?

Du har erfarenhet av administration av Linux-plattformar och är ivrig att utvecklas inom området. Du tycker om att lösa problem, och du vet att den svåra biten ofta är att identifiera rätt problem att lösa. Du delar gärna med dig av din expertis, och du blir lika glad av att lära dig något som av att lära ut något. Du vet att verkligheten ofta är komplicerad, att det som behöver sägas inte alltid är helt välkommet, utan kan behöva föras fram med respekt, lyhördhet och ibland en skopa mod.

Det här är frågan om en plats i ett existerande mångårigt uppdrag som skall utökas. Vi vill allra helst hitta någon som inte bara uppfyller kunskapskraven, utan som också kan börja hos oss så snart som möjligt. 

Vi söker en kandidat med bra kunskap om systemadministration av Linux-miljöer. Extra meriterande är kunskaper och erfarenheter av:

·      RHEL
·      RH Satellite
·      Puppet
·      Perl
·      Python
·      Säkerhet

Den som skall fylla den här positionen behöver också vara svensk medborgare och kunna kommunicera på svenska. Fysisk placering är i Stockholm, och distansarbete är tyvärr bara möjligt i begränsad utsträckning.

Utöver det tekniska så är vi ute efter en person med bra balans mellan arbete och privatliv. Ständigt lärande är ju ett krav för hela branschen, och ett äkta intresse för teknik tror vi behövs för att bli riktigt duktig. Men vi anser också att intresse för någonting annat i livet än bara teknik är viktigt. Bland oss som jobbar på Init idag frodas intressen som t.ex. segling, matlagning, cykling, ölbryggning, kultur och många fler.

Vilka är vi?

B3 Init grundades 1994, har varit aktiva sedan dess och i början av 2017 blev vi en del av B3 Consulting Group. Några av oss har varit med i företaget ända sedan starten. Vår ambition är att vara duktiga, erfarna tekniker som kan se var tekniken passar in i kundernas sammanhang, som gärna delar med sig av sin kompetens och som lämnar hållbara och varaktiga lösningar efter sig. Vi försöker uppmuntra kommunikation inom företaget även när vi nästan alla sitter ute hos kunder, både för att bygga en gemenskap och för att göra det enkelt för oss att dra nytta av varandras kompetens och erfarenhet. Vi lär oss de nya tekniker som konstant dyker upp, och utökar med dem de verktygslådor vi byggt upp genom åren.

B3 Inits kunder är en blandning av privata företag i olika storlek och organisationer inom offentlig förvaltning. En del av dem är små ställen som försöker bygga nya, intressanta tjänster med hjälp av de allra senaste tekniska lösningarna. Andra är stora, erfarna organisationer som försöker effektivisera och utveckla sig med hjälp av det nyaste och häftigaste. Vår ambition är att kunna de där nyaste tekniska lösningarna bra nog och tidigt nog för att inte bara kunna hjälpa våra kunder att använda dem, utan också för att kunna hjälpa våra kunder att avgöra när det nyaste häftigaste faktiskt är bra för just dem.

Dela detta jobb

logga
Systemadministratör

B3 Consulting Group