itjobb.se

Till vår konsultverksamhet söker Centric nu erfarna systemadministratörer.

Är du intresserad och brinner lite extra för hårdvara är detta absolut något som kan passa dig.

Placeringsort är Linköping.
 
Arbetsuppgifter
Du kommer att säkerställa att kunden levererar IT-system med den flexibilitet och prestanda som verksamheten kräver. Du kommer att arbeta i ett team med att stödja verksamheten kring IT-frågor, samt utveckla och underhålla IT-system. Du kommer arbeta tätt tillsammans med andra systemadministratörer, samt vara expert på hårdvara. Arbetet innefattar allt från planering till förbättrings-, underhålls- och nyutvecklingsarbete samt att bidra med teknisk support för hårdvara.

Din profil och kvalifikationen

- Högskoleutbildning (teknisk 2-3 år), eller T4 med några års arbetslivserfarenhet inom IT
- Skriptkunskap (gärna Python)
- Sysadmin kunskaper
- Linux kunskap (grund)
- Hårdvarukunskap (server) Det är viktigt att du vill och kan ta på dig konsulthatten i detta uppdrag. Du är vår marknadsföring ute hos kund och för detta uppdrag krävs ett stort mått av service och att du är lösningsfokuserad.

Känns detta som något för dig? Kul! Ansök till tjänsten så pratar vi vidare. Läs mer om Centric nedan.
Vad vi erbjuder
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

OBS! Nu börjar din utvecklingsresa redan på första intervjun. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt det är att hålla sig uppdaterad så får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Martin Fredriksson på tfn: 0734-159 355 eller martin.fredriksson@centric.eu.
 
Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
 
Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.
 
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
 
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Systemadministratör

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-23

Ansök nu

Dela detta jobb