itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Systemadministratör / klienttekniker Configuration Management / SCCM

Ort
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Systemadministratör / klienttekniker Configuration Management / SCCM

Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Linköping söker Centric en klienttekniker / systemadministratör som kan arbeta med drift och förvaltning av vår kunds plattform för Configuration Management (CM) baserad på SCCM.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärk

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att sköta driften och förvaltningen av kundens Configuration Management(CM). Här kommer du att arbeta för att hålla kundens CM uppdaterat och funktionerande i en storskalig IT-miljö med goda möjligheter för vidareutveckling.

Arbetet sker i en försvarsnära miljö med krav på säkerhetsprövning.

Din profil och kvalifikationer

Du har ett genuint intresse för teknik och erfarenhet från komplexa organisationer. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att arbeta systematiskt och har en god teknisk förståelse.

Krav på erfarenhet

  • Erfarenhet av drift och förvaltning av SCCM

  • Erfarenhet av att arbeta med CM, bl.a. uppgraderingar, kollektioner, distribution etc.

  • Erfarenhet av att arbeta med SCCM/CM i storskaliga IT-miljöer

  • Goda kunskaper inom Win 10 klient

  • Goda kunskaper i svenska och engelska - i såväl tal som skrift


Meriterande
Erfarenhet av PowerShell

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

t möjlighet att göra karriär.

Dela detta jobb

Logga
Systemadministratör / klienttekniker Configuration Management / SCCM

Centric Professionals AB