itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Systemadministratör/tekniker

Företag Advania
Ort
Utgår

2022-10-16

Ansök nu

Systemadministratör/tekniker

Har du erfarenhet av IT-support/ServiceDesk och vill ta ditt nästa karriärsteg? Är du en serviceminded och lösningsorienterad person med stort intresse för IT och tekniska lösningar? Vi söker nu dig som vill fortsätta utvecklas i rollen som System Consultant!

Som Systemadministratör hos Advania

I rollen som System Consultant arbetar du med support, drift och förvaltning av Advanias Contact Center leverans till kund. I din roll ansvarar du för att upprätthålla teknisk kompetens och ha god förståelse för kundernas verksamheter och Contact Center tillämpningar. Du bidrar till utveckling av leveransen och strävar efter hög kundnöjdhet.

I ditt arbete arbetar du bland annat med:

  • Hantering av ärenden på applikationsnivå, life cycle management, uppgraderingar, patchningar m.m.

  • Contact Center system (Genesys)

  • Databasmiljöer (Microsoft SQL-server)

  • Nätverk i samband med Contact Center implementationer

  • Utvecklingsgränssnitt (Interaction Designer)

Du är en del av affärsområdet Customer Experience (CX) som består av ca 40 personer och finns runt om i Sverige, Norge, Spanien och Holland. Som System Consultant ingår du i teamet Support & Operations där vi är ca 15 personer. Du samarbetar även med projektledare, leveransansvariga, säljspecialister, implementationstekniker och utvecklare inom CX. Du sitter i fräscha lokaler i Stockholm, Liljeholmen.

Vad vi söker hos dig

Vi söker dig som är i början av din IT-karriär och vill fortsätta utvecklas inom IT tillsammans med ett härligt och tekniskt skickligt team. Vi ser att du har en bakgrund inom till exempel IT-support och vill ta ditt nästa steg.

Du är en serviceminded och lösningsorienterad person med stort intresse för IT och tekniska lösningar. Du är ansvarsfull, pålitlig och ödmjuk. Du är även en lagspelare som trivs att samarbeta med andra, dela kompetens och utmana för att ständigt utveckla vår leverans inom CX. Du trivs att arbeta i en miljö präglad av stort kundfokus och frihet under ansvar. Du har goda svenska och engelska språkkunskaper, i såväl tal som skrift.

Hos oss har du möjlighet att arbeta med några av marknadens främsta IT-experter och mjukvaruleverantörer för att driva den tekniska utvecklingen framåt. Du får utveckla din kompetens inom ledande teknologi, plattformslösningar och tjänster. Vill du vara med och leverera marknadens bästa service? 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

 

Dela detta jobb

logo
Systemadministratör/tekniker

Advania