itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Systemadministratör Windows Server

Ort
Utgår

2022-10-14

Ansök nu

Systemadministratör Windows Server

Är du intresserad av att vara en del av en spännande tjänst där du, tillsammans med dina kollegor, kommer arbeta med förbättring och förvaltning av olika miljöer? Vår kund i Linköping behöver stärka upp deras verksamhet. Brinner du för IT och aktivt strävar efter att utvecklas är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer dagligen arbeta med förbättringsåtgärder, dokumentation av dagliga driftrutiner samt administration och förvaltning av interna och externa miljöer. Vidare kommer du driva och underhålla de viktigaste Microsoft-plattformarna för deras kunder.

Din profil och kvalifikationer

Vår kund söker en bred och kunnig tekniker som brinner för infrastrukturutmaningar, har en god kommunikationsförmåga samt har lätt för att samarbeta med interna och externa aktörer. Vi ser även att du löser problem utifrån ett faktabaserat förhållningssätt med mätbarhet och statistik. Vidare lägger kunden stor vikt vid nogrant och proaktivt arbete som förebygger incidenter samt att kontinuerligt förbättra förvaltningen att vara långsiktigt med stabilitet och säkerhet.
 
Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att vara behjälplig och vill ge kunden en bra kundupplevelse. Du ska med lugn kunna prioritera arbetsuppgifter utifrån verksamhetens perspektiv. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav

  • Minst tre års erfarenhet av drift och underhåll av Windows servrar

  • Erfarenhet av nätverk - Lastbalanserare, OTP, 2FA, brandväggar och routing

  • Erfarenhet kring molnlösningar – Azure, AWS eller liknande

  • Erfarenhet inom Windows Clustering

  • Erfarenhet inom scripting och automatisering

  • Erfarenhet inom att arbeta med Kanban/Scrum

  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift


Meriterande

  • Erfarenhet inom Linux

  • Kännedom om DevOps-principer

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Systemadministratör Windows Server

Centric Professionals AB