itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Systemförvaltare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-26

Ansök nu

Systemförvaltare

Koncernstab Digitalisering, Information och arkivering

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Nu söker vi en systemförvaltare till enheten Information och Arkivering. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största arbetsgivare. Val av placeringorter för denna tjänsten är antingen Mölndal, Borås, Vänersborg eller Skövde. 

Ditt uppdrag
Just nu söker vi en systemförvaltare till enheten Information & Arkivering. Enheten förvaltar idag IT-system inom områdena arkivering och informationshantering av allmänna handlingar, kommunikation digitalt via webben och dokumenthantering.

Du kommer att ingå i ett team som har fokus på tjänster som ingår inom området diarieföring, ärendeberedning och mellanarkivering. Teamet består av teamledare, applikationsspecialister, systemutvecklare och systemförvaltare från IT-organisationen tillsammans med roller inom verksamheterna som använder tjänsterna.

Som systemförvaltare kommer du att samordna och leda teknisk förvaltning och vidareutveckling av flera IT-system. Du kommer arbeta i nära samverkan med verksamheten med kravinsamling vid ändrings- och utvecklingsbehov och är kompetent kravställare gentemot systemleverantörer.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är en enhet med mycket erfarenhet inom området, vi utvecklas tillsammans och har kul på jobbet!

Du kommer att vara delaktig i koncernstab digitaliserings pågående förändringsresa där vi bland annat skapar självständiga leveransteam baserade på agila grunder.

Västra Götalandsregionen erbjuder flexibla arbetsformer utifrån verksamhetens förutsättningar och det finns möjlighet att kombinera arbete från våra kontor och på distans.

För att lyckas i rollen behöver du:

Vilka kvalifikationer ska du ha?

 • Relevant högskoleutbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig

 • Flerårig erfarenhet av arbete med systemförvaltning inom IT-branschen och därigenom bred IT-teknisk kompetens, dvs. god kunskap om server, databas, applikationslager, klient

 • Erfarenhet av arbete med krav och test

 • Erfarenhet av att skriva teknisk dokumentation

 • Erfarenhet av att jobba med support

 • God förmåga att kommunicera, så väl muntligt som skriftligt på svenska

Vi ser att det är meriterande, men inget krav, om du har:

 • Erfarenhet av agila arbetssätt

 • Kunskap om ITIL:s processer

 • Erfarenhet av projektledning

 • Erfarenhet av systemförvaltning av IT-system inom diarieföring, ärendeberedning eller mellanarkivering

Vem är du?
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är ansvarstagande, initiativrik, har en positiv attityd och ett personligt engagemang. Du har förmågan att snabbt kunna sätta dig in i olika problemställningar samt kan se till helheten. Du van vid såväl självständigt arbete som arbete i team och delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor.

Ditt förhållningssätt präglas av stort kundfokus och förståelse för hur IT påverkar kunden och dess verksamhet. Du innehar viljan att ständigt kompetensutveckla dig själv och dina kollegor.

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

 • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.

 • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.

 • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”.

Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Intervjuer kommer att hållas löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Läs om våra förmåner: Förmåner - Västra Götalandsregionen (vgregion.se)

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Systemförvaltare

Västra Götalandsregionen IT