itjobb.se

Logo

Systemförvaltare

Företag Malmö stad
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Systemförvaltare

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Kommuntjänster har drygt 400 anställda inom fem olika verksamhetsområden. Uppdraget är att tillhandahålla kvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva administrativa tjänster till Malmö stads förvaltningar och till Malmöborna. Kommuntjänster erbjuder likvärdig service, hög tillgänglighet och professionellt bemötande.

ARBETSUPPGIFTER
Vi är HR-service – en värdeskapande resurs i en modern stad. I oss får du en arbetsgivare som värdesätter din initiativ- och samarbetsförmåga. Till vårt systemförvaltarteam vill vi välkomna någon som är strukturerad och noggrann, analytisk och med en god servicekänsla. Någon nyfiken, teknikintresserad och som vill lära sig mer inom området! I utbyte kan vi erbjuda dig en omväxlande arbetsdag, där du får vara självgående samtidigt som du får jobba i ett trevligt och kunnigt team.

Vad kommer du göra om dagarna hos oss?

Dina arbetsuppgifter blir bland annat
• Löpande systemadministration
• Planera och testa versionsuppdateringar
• Planera och driva införandeprojekt i HR-system
• Felsöka och åtgärda problem, vid behov i dialog med systemleverantören och systemansvariga
• Vara ett stöd i Malmö stads HR-processer och våra interna processer på HR-service

Med andra ord levererar du resultat med fokus på helhet och värde för våra kunder.

Vi vet att våra kunders behov förändras löpande. Allt går inte att planera eller förutse. Vi tror att du trivs bäst hos oss om du är flexibel och kan planera om din arbetsdag vid behov. När vi tänker på dig, tänker vi på en lugn och lösningsorienterad person som även i stressiga situationer klarar av att arbeta strukturerat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi är engagerade och lyhörda, och skapar förtroende. I den här rollen får du möjlighet till mycket kontakt med olika delar av organisationen. Vi värdesätter att du är kommunikativ och skapar goda relationer. Det tror vi underlättas av din sociala smidighet och ödmjukhet.

KVALIFIKATIONER
Vi kan och vill mer. Vi behöver din hjälp med att säkerställa att Malmö stad upplevs som en attraktiv arbetsgivare med fokus på HR-systemen. För att göra det ser vi gärna att du har erfarenhet av att driva och arbeta i projekt samt kunskap om löne- och avtalsfrågor.
Det är meriterande om du har kunskap kring användning och administration av Personec P, Personec Förhandling, Adato, Winlas eller Agera.
Om du har jobbat med planerings- och bemanningssystem är det ett plus. Det är också meriterande om du har kunskap och erfarenhet av SQL.
Du är en van Office-användare, och vi vill att du har en relevant högskoleutbildning inom t ex personal- eller systemområdet eller annan likvärdig erfarenhet.
Känner du igen dig? Gillar du vad du läst? Då kommer vi nog att trivas ihop!

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Dela detta jobb

Logo
Systemförvaltare

Malmö stad