itjobb.se

logga

SYSTEMFÖRVALTARE CS T/ZYNERGY

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2020-06-05

Ansök nu

SYSTEMFÖRVALTARE CS T/ZYNERGY

SYSTEMFÖRVALTARE CS T/ZYNERGY

Företagsinformation
LEVA i Lysekil AB är ett kommunalt bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 90-tal anställda och verksamheten omsätter ca 200 Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun.

Tjänstebeskrivning
Som administrativ systemförvaltare för CS Transmission/Zynergy kommer du att jobba brett med att äga, leda och genomföra IT-relaterade utvecklingsprojekt och med att kravställa internt och externt. Det är du som säkerställer användarvänligheten, kvaliteten och säkerheten i systemet, du utbildar slutanvändare, agerar samtalspart mot bolagets IT-avdelning samt mot systemleverantören. Du kommer också att omvärldsbevaka så att vi hela tiden hittar nya möjligheter att leverera ännu bättre och effektivare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är affärsorienterad, tycker om att möta människor och har lätt för att samarbeta. Du är bra på att skapa och bibehålla goda relationer samtidigt som du ödmjukt vågar utmana och prova nya vägar. Du har självklart ett stort intresse för IT-frågor och en hög teknisk förståelse. Du trivs i en roll där du får använda din pedagogiska ådra till att lära ut, och har inget emot att tala inför grupp. Vi tror också att du är bra på att prioritera under arbetstoppar, tänker nytt och är förändringsbenägen. Du ska vara serviceinriktad person, vara noggrann och ansvarstagande. Du har förmågan att jobba självständigt och driva ditt eget arbete, men har också en god samarbetsförmåga. Självklart känner du igen dig i våra kärnvärden: Engagemang, Tydlighet, Tillsammans; ETT. Körkort B är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom energibranschen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen på tel: 0707-85 86 47. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2020-06-01. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.
 

Kontaktperson(er)

Anders Kristiansen

anders.kristiansen@premier.se

0707858647

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Lysekil

Publiceringsdatum

05 May 2020

Dela detta jobb

logga
SYSTEMFÖRVALTARE CS T/ZYNERGY

Premier Service