itjobb.se

Koncernkontoret, VGR IT, Vårdsystem, Diagnostik

Vill du bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Som Västra Götalandsregionens (VGR) IT-organisation är VGR IT:s uppgift att skapa de rätta tekniska förutsättningarna för VGR:s 53 000 medarbetare, både idag och i framtidens vårdinformationsmiljö. Vi är 600 medarbetare som varje dag är med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare genom att ansvara för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter. Läs mer på www.vgregion.se/it

Ditt uppdrag

Vi söker dig som vill bli en del av vårt team och vara med att gå in och leda i ett redan startat projekt inom Laboratoriediagnostik - Utrustningsplattform. Efter projektet kommer du vara en nyckelperson i IT-nära förvaltningen av lösningar som sätts upp i projektet. Du kommer koordinera förvaltning avseende ex servermiljöer, integrationer och anslutningar av undersökningsinstrument från laboratorier. Du kommer bli IT-tjänsteansvarig för IT-tjänsten.

Anställningen ger en möjlighet att få leda och slutföra ett projekt. Samtidigt att få vara med och från början och bli en del av fortsatt förvaltning tillsammans med VGRIT, verksamhet och inte minst leverantör. Du kommer inom ramen för förvaltningsorganisationen bevaka livscykelhantering och se till att det finns dokumenterade drift- och underhållsrutiner, samt tillsammans med förvaltningsorganisation arbeta med förvaltningsplaner.

För denna tjänst vill vi att du har yrkeserfarenhet som systemförvaltare och/eller IT-projektledare för system i en större organisation.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”, samtidigt som du får ett intressant arbetsinnehåll. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Läs mer om våra förmåner här: http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/sa-ar-det-att-jobba-hos-oss/dinaformaner/

Inom området kommer flera spännande projekt genomföras under kommande år, så det finns goda utvecklingsmöjligheter. På sikt kommer det ingå att förvalta även andra system inom området.

Du kommer att arbeta med både verksamhets- och IT-frågor inom diagnostikområdet.

Enheten du kommer till lägger vikt på att alla ska känna sig trygga, modiga och ska få utvecklas inom gruppen.

Vilka kvalifikationer ska du ha?

  • IT-teknisk kompetens och för detta relevant högskoleutbildning
  • Erfarenhet från att förvalta stora IT-system över tid
  • Projektledarerfarenhet

Vi ser att det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet från VGR
  • Erfarenhet av system inom Laboratoriediagnostik
  • ITIL-kunskap

Vem är du?

För oss är det viktigt att du har naturliga ledaregenskaper och vana från att leda i en större organisation. Du är ödmjuk, men tydlig i din kommunikation med omgivningen.

Du brinner för att skapa goda IT-lösningar/teknik och har grundat ett intresse av vård. Det innebär att du kan prata så väl med laboratoriepersonal, leverantör, som teknisk personal med deras skilda specialitetsområden. Du vill bli en kugge i ett maskineri kring gemensamma behov i IT-stöden. Du ska tycka om att långsiktigt förvalta och tycka att dokumentation är en naturlig del av ditt arbete.

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån VGR IT:s värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Som organisation eftersträvar vi jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    I första hand Mölndal, finns möjlighet i Borås, Skövde och Vänersborg
Referensnummer    2018/3999

Kontakt    
Camilla Bäck, , 0707-478723

Facklig företrädare    
Vision: Jeanette Hansson, jeanette.e.hansson@vgregion.se
Jusek: Stig Holmlund, stig.holmlund@vgregion.se
Sv Ingenjörer: Iowan Hedendahl, iowan.hedendahl@vgregion.se

Sista ansökningsdag    2018-08-26

Systemförvaltare Diagnostik (Teknisk applikationsspecialist)

Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

Dela detta jobb