itjobb.se

Logo

Systemförvaltare ERP Assemblin Sweden

Företag Assemblin VS AB
Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Systemförvaltare ERP Assemblin Sweden

OM TJÄNSTEN

Assemblin söker en Systemförvaltare inom ERP. Du kommer att tillhöra den centrala IT-avdelningen som är en stödfunktion i Assemblinkoncernen.

Tjänsten avser heltid med placering i Stockholm. Ett par resdagar per månad kan förekomma. Du rapporterar till CIO på Assemblin.

Som systemförvaltare ansvarar du för att driva den långsiktiga utvecklingen inom ditt område genom effektiv förvaltning och ständigt förbättringsarbete. Du kommer att hålla ihop arbetet med intressenter från affärsområdena för att tillhandahålla bra stödsystem och support för vår verksamhet.   

Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara 4PS som är vårt centrala ERP-system . Det är i 4PS du kommer vara vår specialist men du kommer även jobba med andra integrerade system. I din roll som systemförvaltare stöttar du flera funktioner som bl a ekonomi, inköp, projekt och service.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Driva regelbundna möten med systemägare och super-users på affärsområdena för att bland annat fånga upp nya behov.

  • Koordinera och ansvara för utvecklingsarbete, tester och releaser, både internt och externt.

  • Uppdatera och underhålla backlogg för change requests.

  • Tillhandahålla 2:nd line support, felsökning och lösningsanalys

  • Systembudget och kostnadsuppföljning

  • Fungera som kravställare, beställare och kontaktyta gentemot 3rd-line support och externa leverantörer samt följa upp deras leverans

  • Generella IT-kontroller och medverka vid IT-revisionsarbetet

  • Samverka med företrädare för närliggande/integrerade system

  • Projektleda IT-projekt och ansvara för systemuppgraderingar samt delta i verksamhetsprojekt där IT behöver vara representerade.

  • Omvärldsbevaka för att proaktivt kunna föreslå nya lösningar till verksamheten.

Vårt centrala ERP-system är 4PS Construct som bygger på Microsoft Dynamics NAV. Våra tätt integrerade system är bl a Symbrio, Handyman, IBM PA och Active Directory. Vi har en underliggande Microsoft plattform och vi har gjort en stor förflyttning till Azure och M365.

DIN BAKGRUND

Du har erfarenhet av en liknande roll på en IT-avdelning eller en ekonomiavdelning i ett större företag alternativt som konsult. Du har erfarenhet inom ERP-området och då gärna från 4PS, MS Dynamics NAV eller MS Business Central.

Meriterande är kunskaper inom projektledning, SQL, integrationer, inköpssystem (Symbrio) och mobilt servicesystem (Handyman).

DINA EGENSKAPER

Som person ser vi att du är noggrann och värdesätter kvalitet. Du är prestigelös, positiv och kommunikativ och har förmågan att göra dig förstådd både i dialogen med IT-leverantörer och kollegorna som representerar andra funktioner. Slutligen har du en affärsmässig och serviceinriktad attityd till ditt arbete och strävar efter att hitta effektiva och hållbara lösningar för verksamhetens bästa. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad då en del av arbetet kräver att du sätter dig in i och förstår underliggande teknik.

OM ASSEMBLIN-KONCERNEN 
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.

Vi har en omsättning på ca 10 miljarder kronor och ca 6 000 engagerade medarbetare på mer än 100 orter i Norden. 

IT´s uppdrag är att med servicekänsla, verksamhetsförståelse och kompetens leverera kostnadseffektiva IT-lösningar som stödjer Assemblins affärer.

Vår värdegrund 
Värdegrunden är grunden i vår gemensamma kultur, som vägleder oss i vårt dagliga arbete. Vi kan Med rätt kompetens, erfarenhet och utrustning utför vi vårt jobb med stolthet. På så vis bidrar vi alla till att göra våra kunder nöjda. Vi vill Engagemang och nyfikenhet driver oss framåt. Genom att ständigt utveckla oss själva och vår verksamhet skapar vi smarta och hållbara installationer för våra kunder. Vi bryr oss Tillsammans utför vi vårt jobb med stor respekt för varandra och våra kunder. Vi tar också ansvar för miljön och samhället omkring oss.

Om Assemblin-koncernen
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.

Vi har en omsättning på drygt 10 miljarder kronor och cirka 5900 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden. Läs mer på https://www.assemblin.com/sv/

Läs mer på assemblin.se.

 

Dela detta jobb

Logo
Systemförvaltare ERP Assemblin Sweden

Assemblin VS AB