itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du lyhörd, strukturerad och självständig? Vill du arbeta för att få ut mesta möjliga nytta av systemstöd? Vi på Huddinge Samhällsfastigheter söker nu en systemförvaltare som huvudsakligen ska ansvara för förvaltning och utveckling av vårt fastighetssystem.

Sista ansökningsdag:
2022-10-10

Placeringsort:
Huddinge

Som systemförvaltare hos oss kommer du ha ansvar för att vårt fastighetssystem Fast2 och övriga system fungerar väl. Du kommer att leda och genomföra förbättringsarbete av samtlig funktionalitet i systemen. Du kommer också att finnas som support till verksamheten. Du kommer att samarbeta med andra roller inom verksamheten och samla in behov och önskemål för att göra systemen så optimala för oss som möjligt. Just nu handlar vi upp ytterligare ett system som ska komplettera vårt fastighetssystem. Du kommer att få vara med i implementeringen av det.

Du blir en del av IT-avdelningen som i dag består av sju personer i olika befattningar inom IT och digitalisering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Beställa och koordinera utveckling av systemen

  • Systemadministration

  • Genomföra acceptanstester

  • Godkänna leveranser från IT-leverantören

  • Hålla i interna utbildningar

Kvalifikationer

För tjänsten krävs det att du har en eftergymnasial utbildning inom IT, data- och systemvetenskap eller motsvarande utbildning, alternativt har du erhållit motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet.

Du har också:

  • erfarenhet från arbete som systemansvarig, systemförvaltare eller dylikt, med beställarkompetens

  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt engelska i skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, noggrann och strukturerad. Du utför dina arbetsuppgifter självständigt. Då tjänsten innefattar mycket kontakt med olika delar av verksamheten behöver du vara social och relationsskapande. Du har en lyhördhet för andras behov och önskemål, och kan omsätta dem till strukturerade förslag till lösningar.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning. Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Lotta Zetterman, It- och digitaliseringschef, 08-535 322 67, lotta.zetterman@husf.se.

Om oss

Huddinge Samhällsfastigheter är ett kommunalt fastighetsbolag som äger och förvaltar merparten av Huddinges skolor och förskolor, men också äldreboenden, idrottshallar och friluftsanläggningar. Huddinge Samhällsfastigheter har ca. 135 anställda.

Vi är en modern arbetsgivare som erbjuder flextid och distansarbete när arbetet tillåter, vi är måna om att du ska ha balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi tror dock att det fysiska mötet medför flera positiva aspekter och därför är kontoret vår samlingspunkt och utgångspunkt.

Hos oss är du en representant för våra värderingar: Framåtanda, Omtanke och Ansvar.

Placering

Huddinge Samhällsfastigheter är beläget i Huddinge med gångavstånd till pendeltåg. Buss stannar strax utanför kontoret. Möjlighet till parkering finns vid kontoret. 

 

 

 

Systemförvaltare fastighetssystem

Ansök nu

Dela detta jobb