itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Systemförvaltare för patientadministrativa system

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Systemförvaltare för patientadministrativa system

Koncernstab Digitalisering, Applikationsleverans, Invånare och patient 

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Vi söker nu en IT-tjänsteansvarig till enheten Invånare och Patient. Inom vår enhet finns ett stort engagemang samt stor vilja och förmåga att leverera bra digitala tjänster för VGRs invånare, patienter och medarbetare.

Ditt uppdrag
Enheten Invånare och patient förvaltar ca 30 IT-system inom patientadministration och invånartjänster. IT-system som används inom Västra Götalandsregionens hälso- och sjukvård, samt av invånare och patienter. Som IT-tjänsteansvarig kommer du att ha helhetsansvar för att flertal tjänster, vilket innebär samarbete med leverantör, livscykelhantering, utredningar, ansvarig för problem ärenden, proaktivt arbete med tjänsterna mm. Du kommer också att delta i projekt.

Placeringsort för tjänsten är antingen Göteborg, Skövde, Vänersborg eller Borås.

Vad kan vi erbjuda dig?
Tjänsten innebär intressanta uppdrag och arbetsuppgifter inom området digitalisering, effektivisering och kvalitetssäkring av processer och rutiner inom vårt område. Du kommer också att vara delaktig i den pågående utvecklingen av arbetssätt och av systemförvaltning inom vårdadministrativa system. Du kommer arbeta i gränslandet mellan sjukvård och teknik och kommer att träffa många olika verksamheter och utföra uppdrag inom både förvaltning och nyutveckling.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en stor IT-organisation och en möjlighet att arbeta nära vårdverksamheter. Det kan exempelvis innebära kompetensutvecklande besök på sjukhus och vårdcentraler.

För att lyckas i rollen behöver du:
Du har akademisk examen och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har mycket god förmåga att kommunicera, muntligt och skriftligt, med dina kollegor; samt en stor mängd kollegor inom hälso- och sjukvården.

Du har flerårig erfarenhet av systemförvaltning och förmåga att leda andra och skapa engagemang samt motivera andra till att nå gemensamma mål.

Du har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med systemförvaltning och har verkat i en komplex miljö med många kontaktytor.

Du har flerårig erfarenhet av IT-branschen, gärna med fokus på systemförvaltning.

Din ansökan bör därför tydligt beskriva din erfarenhet systemförvaltning, kommunikation och IT.

Vi ser att det är meriterande om du har:

  • Kunskap och erfarenhet av ITIL
  • Kunskap och erfarenhet av Agilt arbetssätt
  • Kunskap om PUL och PDL
  • Erfarenhet av offentlig verksamhet, gärna inom Hälso- och Sjukvård

Vem är du?
Du har en naturlig ödmjukhet samtidigt som du är initiativtagande och handlingskraftig. Du kan prioritera och är mån om att vara en lagspelare som ser att laget är som bäst tillsammans. Du delar frikostigt med dig av dina kunskaper. Du gillar att vara ”där det händer” och skräms inte när omvärlden förändras eller när rutiner ibland saknas.

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Läs om våra förmåner: Förmåner - Västra Götalandsregionen (vgregion.se)

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

 

Dela detta jobb

Systemförvaltare för patientadministrativa system

Västra Götalandsregionen IT