itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Systemförvaltare med intresse för samhällsnytta

Ansök nu

Systemförvaltare med intresse för samhällsnytta

Om oss

Kommuninvest ska genom effektiv finansiering av investeringar för Sveriges kommuner och regioner bidra till en långsiktigt hållbar välfärd. Vi utvecklar alltså inte bara appar utan även Sveriges välfärd.

Vi digitaliserar processen att låna pengar för kommuner, regioner och deras bolag. Dessutom utvecklar vi digitala kunskapstjänster som ger kommunsektorn möjlighet att fatta rätt finansieringsbeslut. Genom automatiseringar och effektiviseringar ser vi även till att vår verksamhet får rätt teknisk stöd.

VI använder digitaliseringens kraft för att öka kundnyttan och den interna effektiviteten. Vi behöver kunna möta förändrade kundbeteenden och en snabb förändringstakt. Det kräver att vi är nyfikna och vågar testa nya idéer. Hur världen ser ut om fem, tio eller trettio år vet vi inte, men vi måste röra oss i rätt riktning redan nu. Vill du vara med och driva resan?

Om tjänsten 

Tjänsten omfattar 100 % och är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

Är du teknisk, kreativ och brinner för att förenkla vardagen för användare och kunder? Nu söker Kommuninvest en systemförvaltare till teamet Intern effektivitet. Teamet förvaltar framför allt hjärtat på Kommuninvest, affärssystemet, med även en hel del stödsystem som nyttjas av både verksamhet och kunder. Kommunikation och samarbete är av största vikt och du kommer ingå i ett litet men tajt team som tillsammans ser till att verksamheten kan fortsätta leverera på topp.  

Exempel på arbetsuppgifter

  • Daglig förvaltning och incidentrapportering

  • Stöd och hjälp till användarna

  • Leverantörskontakter

  • Genomföra testning

  • Skriva och hantera krav

  • Delta vid patchning, uppgraderingar samt deployments

  • Felsökning/problemlösning

  • Behörighetshantering

  • Monitorering

  • Kontinuerligt förbättra teamets arbetsprocess

Kvalifikationer 

Vi förväntar oss att du har en akademisk examen inom systemvetenskap och/eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi vill att du har både djupt tekniskt intresse och tekniskt kompetens. Du behöver ha god SQL-kompetens och kunna systemtestning. Du behöver behärska engelska språket väl.

Det är meriterande om du har kompetens inom IT-säkerhet, Powershell och/eller integrationsutveckling. Har du dessutom erfarenhet av Agila arbetssätt inklusive Scrum och/eller DevOps är även det meriterande. 

Personliga egenskaper 

Du är kommunikativ och noggrann med djupt tekniskt kunnande. Du är van att arbeta i team, du vet vad som krävs av dig för att bidra till de gemensamma målen och har hög förmåga att samarbeta. Du håller dig lugn när motgångarna kommer, omprövar och kommunicerar prioriteringar för att arbeta effektivt och hållbart. Kanske kommer du från utvecklarsidan eller har arbetat med test, eller så arbetar du idag med att förvalta komplexa system, gärna inom finans.

Lika viktigt som faktiska kunskaper och färdigheter är att du delar våra värderingar och verkar för att sprida dem både internt och externt. Dessa värderingar visar sig till exempel i din attityd och är avgörande för ett prestigelöst samarbete och för att lyckas med kvalitet i alla moment och bidra till helheten. Du engagerar dig i vårt uppdrag och visar delaktighet. Du är tydlig när du kommunicerar och säkerställer att du förstått information som förmedlas till dig. För dig är det naturligt att dela med dig av din kunskap och hjälpa andra att hitta bättre arbetssätt. Hos oss är samarbete, initiativförmåga och prestigelöst ansvarstagande de tre grundfundamenten för en framgångsrik organisation.

Praktikaliteter

Urvalsprocessen inkluderar arbetspsykologiskatester, intervjuer, referenstagning och bakgrundskontroll. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi är ett modernt och flexibelt bolag som vill att våra medarbetare ska kunna kombinera sitt arbete med fritid och familjeliv. Det är viktigt att man kan påverka sin arbetstid och att det finns en flexibilitet att få livet att gå ihop. Det finns möjligheter att kombinera arbete hemifrån och på kontoret utefter bolagets behov och arbetsuppgifternas krav. 

Vi erbjuder

Vi skulle kunna berätta om hur måna vi är om att våra medarbetare har en hållbar vardag. För det är vi. Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera sitt arbete med fritid och föräldraskap som ett led i vårt arbete för en hållbar vardag och erbjuder därför bland annat flexibel arbetstid, 6 timmar arbetsdag, -dag före röd dag och minst 28 dagars semester.

Vi skulle också kunna berätta om vilka roliga, kompetenta och utvecklingsorienterade kollegor du kommer få. För det får du! Mycket tid avsätts varje år till planering och genomförande av kompetenshöjande insatser för alla medarbetare. Däribland en obligatorisk medarbetarskapsutbildning där bolagets värderingar och kultur lärs ut. Vi tycker att det är viktigt att alla våra medarbetare förstår hur den egna insatsen bidrar till den övergripande visionen, att vara världens bästa organisation för kommunal lånefinansering.

Vi skulle även kunna berätta om alla insatser vi gör för att försäkra oss om att du har en bra arbetsmiljö fysiskt och digitalt. Som 3000 kr i friskvårdsbidrag, sex kiropraktorbesök/år, förebyggande företagshälsovård, Wellify, förhållningsregler för möten, en gemensam vokabulär med mera.

Istället för att vi ska berätta om allt det, får du gärna ta referenser på oss. När vi ber om dina referenser, får du ta referenser på oss också. Du får kontaktuppgifter till blivande kollega och eller chef för att stämma av eventuella frågor du har och hur det är att arbeta på Kommuninvest.

Kommuninvests syfte och uppdrag 

Vi bidrar till Sveriges utveckling med en lika fantastisk som enkel idé: Fler kommuner får bättre lånevillkor tillsammans än var och en för sig. Sedan 1986 har idén bidragit till att sänka svenska kommuners lånekostnader med miljardbelopp. Vi är drygt 100 personer som tror på det vi gör, har en balansomslutning på ca 550 miljarder, har Sveriges kommuner och regioner som uppdragsgivare och världen som arbetsplats. Tillsammans uppnår vi vår vision om ett hållbart samhälle. Hållbarhetsarbetet utgår från vårt uppdrag, att finansiera kommunsektorns utveckling och investeringar för ett gott och hållbart samhälle, och från de förväntningar som våra intressenter har på oss. Ambitionen är att integrera hållbarhet i hela vår verksamhet. Att verka för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling ingår i Kommuninvests grundidé och vision!

Du kan också läsa mer om Kommuninvest som arbetsgivare här.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

 

Dela detta jobb

Systemförvaltare med intresse för samhällsnytta

Kommuninvest i Sverige AB