itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Systemförvaltare - ProjectWise

Företag Experis AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-22

Ansök nu

Systemförvaltare - ProjectWise

Stockholm Vatten och Avfall är en samhällsbyggare i framkant som driver och utvecklar vatten- och avfallstjänster med miljöfokus. Varje dag, året runt förser vi 1,4 miljoner stockholmare med rent och gott kranvatten, renar avloppsvatten och ser till att avfallet tas om hand. Tillsammans med invånare, företag och andra intressenter arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad

Stockholmsregionen är i dagsläget en av Europas snabbast växande regioner. En snabb befolkningstillväxt tillsammans med ökande krav på Stockholm Vatten och Avfalls verksamhet ställer stora krav på vår förmåga att hantera teknisk dokumentation för våra anläggningar och i våra projekt på ett enhetligt och kontrollerat sätt.

Vi söker dig med erfarenhet av systemförvaltning av teknisk dokumenthantering i programvaran ProjectWise. Du gillar struktur, ordning & reda samt att samverka med många användare med olika utmaningar i sina projekt och på olika anläggningar. Du gillar att leda utvecklingen av data kring teknisk dokumenthantering till enhetlig struktur och metodik inom bolaget.

Arbetsuppgifter och utmaningar

  • Underhålla och utveckla systemets funktioner och utgöra stöd åt användarna.
  • Upprätta, genomföra och följa upp systemtjänstens livscykel.
  • Etablera och utveckla kommunikation och stöd till användargrupper.
  • Samordning av interna och externa leverantörer efter givna förutsättningar.
  • Uppföljning av systemets kostnader och rapportera till IT-chef.
  • Styra och leda systemets utveckling utifrån organisationens riktlinjer och fastställda ramar för design, t ex IT-arkitektur och IT-strategi.
  • Omvärldsbevaka ur ett tekniskt perspektiv med fokus på teknisk dokumenthantering.
  • Driva och/eller medverka i angränsande projekt

Personliga egenskaper

Du är lugn och analytisk i ditt angreppssätt som gör att systemets struktur och kvalité säkerställs. Du kan på ett pedagogiskt sätt förklara möjligheter och begräsningar på ett för mottagaren begripligt sätt. I denna tjänst kommer du att ha många kontaktytor inom organisationen och är därför en relationsorienterad person som är lyhörd och smidig i samarbete med andra en framgångsfaktor.

Din bakgrund

Du har erfarenhet av att arbeta i en ledande roll med mätning, uppföljning och förbättringar där fokus är kvalité och noggrannhet. Du har jobbat med Teknisk dokumenthantering i programvaran ProjectWise och kan systemets för och nackdelar, eller har du erfarenhet från motsvarande komplexa system inom collaboration, version control och filesharing. Din förmåga att styra och leda är dokumenterat god. Du har erfarenhet av systemförvaltning och kan ITIL samt har grundläggande databaskunskaper och SQL-kommandon.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Experis rekryteringskonsult Salle Nilsson på 072-14 88 180. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via Stockholm Vattens växel 08-522 120 00.

Din ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.

Dela detta jobb

Systemförvaltare - ProjectWise

Experis AB