itjobb.se

Logo

Systemförvaltare till fastighets- och gatukontoret

Företag Malmö stad
Ort
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Systemförvaltare till fastighets- och gatukontoret

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

På uppdrag av tekniska nämnden äger, utvecklar och förvaltar fastighets- och gatukontoret stadens mark. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv för Malmöborna och stadens näringsliv. Vi bygger en stad. 

Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du en spännande och dynamisk arbetsplats med trygghet genom kollektivavtal samt förmåner som friskvårdbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet till semesterväxling m.m.

Arbetsuppgifter

Fastighets- och gatukontoret har ett brett ansvarområde och en mångfacetterad verksamhet vilket resulterar i en bred systemflora att förvalta. Vi satsar på systemförvaltning och är inne i processen att införa och arbeta mer proaktivt och systematiskt med våra system. För oss är systemförvaltning en viktig del för att skapa ett fundament för vidare digitalisering och aktivt utveckla och integrera våra befintliga system. Med förvaltningens verksamhetssystem stödjer vi verksamhetens processer utifrån deras behov. 

Vi söker nu en systemförvaltare som ska ingå i vår IT- och GIS-enhet. Enhetens uppdrag är att bistå förvaltningen med stöd, styrning och service gällande IT och GIS. Vår enhet har 3 huvudspår som är systemförvaltning, teknik & support samt GIS. I dagsläget är vi två systemförvaltare och det är något som vi nu kommer att utöka till tre, är du vår nya kollega? 

Din roll som systemförvaltare innebär att samordna livscykeln för våra verksamhetsspecifika system. Du är den sammanhållande länken mellan verksamheten, systemleverantör och driftsleverantör för våra verksamhetssystem. 

Du hjälper verksamheten att formulera sina behov av vidareutveckling och krav så att våra systemleverantörer kan utveckla systemen så att de skapar nytta. Du bistår verksamheten med att skapa och följa upp utvecklingsplaner för våra olika verksamhetssystem och förbereda budgetarbetet. 

Förekommande arbetsuppgifter är implementering, uppgradering, integrationer och hantera systemdokumentation. Du bevakar underhålls- och supportavtal och säkerställer dess leverans kopplat till kvalitet och avtal. 

Som systemförvaltare ska du också medverka i projekt vid förändring av befintliga system eller vid införandet av nya IT-stöd i verksamheten. 

Vi inför nu vår systemförvaltningsmodell och du kommer tillsammans med dina kollegor att driva detta införande, där vi delar upp ansvaret för våra olika system. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med lämplig eftergymnasial utbildning som anses vara tillämpningsbar för tjänsten. Du har aktuell och relevant erfarenhet av systemförvaltning och informationssäkerhet. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning och förändringsarbete samt att hantera digital information utifrån gällande lagstiftning. 

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du har lätt för att samarbeta konstruktivt med andra för att nå gemensamma mål. Kontakter såväl internt som externt förekommer ofta, vilket ställer höga krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga. 

Du är också självgående och strukturerad i ditt arbete. Arbetet kräver att du är flexibel och har lätt att växla mellan olika arbetsuppgifter. 

Det är också viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och att du har god pedagogisk förmåga. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön enligt överenskommelse.

Arbetstid: Flextid.

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2019-06-02

Referensnummer: 037-1946

Kontaktpersoner

 • Joel Norén
 • Enhetschef
 • 040 34 12 62
 • Birgitta Westerlund
 • HR-konsult
 • 040-34 17 35

Fackliga företrädare

 • Torbjörn Håkansson
 • SACO
 • 0733-23 66 07
 • Jessica Grundén
 • Vision
 • 0709-34 21 65

Övrigt

Vi tillämpar löpande urval för denna tjänst. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

För mer information: https://malmo.se/fgk

Dela detta jobb

Logo
Systemförvaltare till fastighets- och gatukontoret

Malmö stad