itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Systemförvaltare till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

Systemförvaltare till Karolinska Universitetssjukhuset

Nu söker vi en Systemförvaltare med breda IT-kunskaper till enheten Informatik och Systemförvaltning med huvudplacering i Huddinge!

Vi erbjuder

Vi erbjuder en ett varierande arbete i en spännande miljö med komplexa integrationer där det alltid går att vidareutvecklas!

MDK (Medicinsk Diagnostik Karolinska) består av de tidigare funktionerna Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och funktion (röntgen) och är norra Europas största medicinska laboratorium, med cirka 3200 medarbetare och verkar inom hela region Stockholm. MDK är ett kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostiskt centrum med ledande diagnostik, intervention och behandling för att tillgodose patienternas behov idag och i framtiden. Uppdraget omfattar också huvudansvar för regionens forskning och utbildning inom laboratoriemedicin i samverkan med Karolinska Institutet.

Enheten består av cirka 28 personer fördelat på förvaltare och systemspecialister. 

Om tjänsten

Som systemförvaltare förväntas du bli expert på system och applikationerna som stöttar verksamhetsområdet för Preanalys. Verksamhetsområdet är ansvarig för den preanalytiska hanteringen av bland annat blod och urinprover. Systemen stöttar verksamheten i processer så som provtagning, remisshantering och provsortering. Huvudsystemet (Analytix Preanalys) är kopplat till ett flertal journalsystem. 1177 med flera för hantering av elektroniska remisser.

Systemen körs i windowsmiljö, med MS-SQL som databasmotor. Begrepp som förekommer i
vardagen är till exempel EDI, XML, Citrix, analyskoder, remisser och analysinstrument. 

Du kommer att jobba nära användare och beställare med allt från, kravställning, förstudier och kommer tillsammans med andra specialister och förvaltare tillsammans ansvara för de komponenter som utgör den preanalytiska plattformen.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Tycker om att jobba långsiktigt mot uppsatta mål och planer.
 • Har förmåga att lägga upp planer och arbetsleda medarbetare inom din förvaltning efter planen.
 • Har förståelse för data och datahantering.
 • Är van att arbeta både självständigt och i grupp.
 • Är lyhörd för användarnas önskemål. 

Därtill ser vi gärna att du är en van kravställare som tycker om att ha struktur och ordning på dokumentation och aktiviteter. Du trivs att jobba i en miljö med komplext data.

Kvalifikationer

Krav:

 • Du ska ha en för uppdraget relevant utbildning.
 • Du ska ha en bred IT-teknisk kompetens.
 • Erfarenhet av systemförvaltning, projektledning eller liknande
 • Utmärkt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
 • Förståelse för systemintegrationer.

Meriterande:

 • Erfarenhet av MS T-SQL och skriva databassökningar.
 • Kunskap om laboratorieverksamhet.
 • Kännedom om processorienterat arbetssätt, då vi arbetar enligt ITIL.
 • Erfarenhet av arbete i projektform.
 • Erfarenhet av arbete med IT-system, applikationer och kringutrustning inom hälso- och sjukvården.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Systemförvaltare till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset