itjobb.se

Systemingenjör – definiera framtidens smarta lösningar

Ansök nu

Systemingenjör – definiera framtidens smarta lösningar

Delar du vår passion att erbjuda hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Vill du stötta våra kunder i deras utmaningar samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta i teknikens absoluta framkant? Då kan du vara den vi söker!

Din roll som Systemingenjör

Som systemingenjör på Combitech kommer du driva olika studier för våra erbjudanden inom till exempel autonom gruvdrift, digitalisering, industriella nätverk eller Internet-of-Things. Du kommer vara en teknisk generalist som kan lite om det mesta, och därigenom utarbeta systemlösningar for prototyper, koncept, och produkter antingen direkt mot kunduppdrag eller för intern användning.

Beroende på dina egna intressen finns det möjlighet att arbeta närmare våra kunder för att skapa kännedom och förståelse för deras verksamheter, med simuleringar och studier, mer produktnära eller fokus på studier och strategi.

Vad kan du tillföra?

Du är civil-/högskoleingenjör eller motsvarande inom datavetenskap, datateknik, systemvetenskap eller liknande med erfarenhet inom inbyggda system och/eller IT-system. Det är en fördel om du har arbetat tidigare med utveckling, systemering eller systemarkitektur men också intressant om du har en relativt bred erfarenhet av olika tekniker, ramverk och produkter. Det är viktigt att ha en förmåga till helhetssyn och förståelse för system och teknik.

För att trivas som systemingenjör hos oss är det viktigt att du förstår värdet av att ha goda relationer med människor i din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med andra för att lösa problem och nå uppsatta mål. Samtidigt har du en förmåga att driva egna projekt och ett sinne för kvalitet. Vi tror att du är nyfiken på att lära nytt och att du snarare intresserar dig för helheten än djupet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkt. Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

 

Dela detta jobb

Systemingenjör – definiera framtidens smarta lösningar

Combitech AB