itjobb.se

Systemingenjör - med fokus på DEVOPS

Ansök nu

Systemingenjör - med fokus på DEVOPS

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som värdesätter, och tar till vara på varandras olikheter, uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt förespråkar trygghet och balans i livet. 

Din roll som Systemingenjör

I rollen som systemingenjör kommer du bland annat att möjliggöra för teamen att bygga, integrera, leverera och konfigurationshantera system. Du kommer vara en teknisk generalist som kan lite om det mesta, och därigenom utarbeta systemlösningar for prototyper, koncept, och produkter antingen direkt mot kunduppdrag eller för intern användning.

Du ansvarar för att utveckla och förvalta befintlig miljö för att möjliggöra Continous Integration/Delivery. Du håller dig uppdaterad inom DevOps och Continous Integration/Delivery och på utvecklingsflödet för att ta fram förbättringsförslag. I rollen ingår också att aktivt påverka olika val i processen, för att möjliggöra så gott resultat som möjligt.

Beroende på dina egna intressen och ambitioner, hittar vi rätt utmaning för dig.

Vad kan du tillföra?

Du är civil-/högskoleingenjör eller motsvarande inom datavetenskap, systemvetenskap eller liknande med erfarenhet av rollen som systemutvecklare eller systemarkitekt, gärna inom inbyggda system.

Det är viktigt att ha en förmåga till helhetssyn och förståelse för system och teknik. Kanske har du kommit i kontakt med något av följande områden:

  • Agil utvecklingsmetodik (Bitbucket, Gerrit, Githbu, JIRA),

  • Byggverktyg (Bazel, CMake, Coverity GCC, LLVM/clang, Make, QAC, SCons),

  • Continious Integration/Delivery/Deployment (ActiveMQ, Ansible, Artifactory, Gitlab, Jenkins, Kafka, Microservices)

  • Kontainerisering (Docker, Kubernetes)

  • Programmeringsspråk (C/C++, Groovy, Java, Python)

För att trivas som systemingenjör hos oss är det viktigt att du förstår värdet av att ha goda relationer med människor i din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med andra för att lösa problem och nå uppsatta mål. Samtidigt har du en förmåga att driva egna projekt och ett sinne för kvalitet. Vi tror att du är nyfiken på att lära nytt och att möjligheterna till variationen i rollen som konsult lockar.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Dela detta jobb

Systemingenjör - med fokus på DEVOPS

Combitech AB