itjobb.se

Till vår konsultverksamhet söker Centric nu en systemingenjör med inriktning programmering.

Placeringsort: Linköping.

Arbetsuppgifter
Skulle du trivas i en miljö som präglas av genuint ingenjörskunnande och där du får jobba med den absolut senaste tekniken? Vår kund utvecklar väldigt kompakta system och är en av de ledande aktörerna på marknaden. Du hamnar mitt i centrum av den senaste tekniken och kommer att vara involverad i flertalet projekt som kommer påverka framtiden.

I din roll som systemutvecklare och testare är du experten som rör dig fritt i organisationen mellan projektledare och chefer. Det ställer höga krav på dig som konsult att kunna agera konsultativt/agilt och ha gott tålamod. Är du utbildad ingenjör, kanske inom mediateknik eller linje D eller Y? 

Din profil och kvalifikationen
Vi tror att det är bra om du tidigare jobbat med: Analytisk felsökning, krav och kodspråk och i MBSE Simulink. Du har erfarenhet av programmering (CC++, Unix Linux) och Embedded systems.
Du talar flytande engelska.
 Som person är du social och anpassningsbar då denna roll innefattar många olika kontaktytor. Det är viktigt att du själv kan söka information och vara lösningsfokuserad. Du är ordningsam och tålmodig då vissa delar tar lång tid att lära sig. Du har lätt för att lära dig nya processer och modeller som behöver följas och utvecklas.
 Känns detta som något för dig? Kul! Ansök till tjänsten så pratar vi vidare. Läs mer om Centric nedan.

Vad vi erbjuder
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

OBS! Nu börjar din utvecklingsresa redan på första intervjun. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt det är att hålla sig uppdaterad så får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Martin Fredriksson på tfn: 0734-159 355 eller martin.fredriksson@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.
 
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Systemingenjör med inriktning programmering

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-23

Ansök nu

Dela detta jobb