itjobb.se

Brinner du för datanätverk och mjukvara samt vill bli delaktig i team på ett av nordens största teknikkonsultbolag? Combitech i Arboga letar nu efter en Systemingenjör som tillsammans med dem utveckla framtidens systemlösningar. Vill du vara med på resan? Skicka då in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker, för Combitechs räkning, en ny medarbetare att stärka upp deras verksamhet i Arboga. Combitech har en teknisk spetskompetens kombinerad med branschkunskaper och är en av nordens största teknikkonsultbolag. Just nu söker de medarbetare inom data och utveckling till tjänsten som systemingenjör.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Combitechs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Combitech. Uppdraget är på 12 månader med chans till förlängning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som systemingenjör hos Combitech kommer dina arbetsuppgifter inkludera allt från systemdesign och utveckling till problemlösning, test och drift av system. Löpande under din anställning kommer du även att aktivt ha en viktig roll för utvecklandet av relationen mellan Combitech och deras kunder. Initialt kommer du få tid och möjlighet att sätta dig in i systemen och ha ett nära samarbete med dina kollegor. Arbetsuppgifterna kommer inkludera praktiskt handhavande, test av system samt problemlösning. Med erfarenhet och kunskap utvecklas och skräddarsys arbetsuppgifterna till den enskildes kompetens. Fortsatt utbildning inom Combitechs specifika arbetsområden kommer erbjudas på plats under din anställning.

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta med testning

 • Ta fram system/säkerhetslösningar

 • Felsöka

 • Driftsättning av system

 • Teknisk Dokumentation

Tjänsten passar dig som brinner för att lösa problem och leverera lösningar. Du som person har drivet att lära dig nya saker och utvecklas. Arbetet innebär att du är med och utvecklar framtidens systemlösningar tillsammans med Combitech.

VI SÖKER DIG SOM

Har ett stort teknikintresse; Har en stor förståelse för IT-system; Har utbildning inom data, till exempel datanätverk; Viktigast är dock ditt intresse för nätverk och mjukvarulösningar! Det är meriterande om du har förståelse och erfarenhet av uppbyggnad av datanätverk.

Specifikt efterfrågade krav:

 • God förståelse för IP-nätverk

 • God förståelse för Linux då desystem som Combitech hanterar använder Linux/*nix

 • Förståelse för script så som bash/python eller andra programmeringsspråk då tjänsten till stor del innebär att läsa script och konfiguration

 • Körkort då resor till Combitechs kunder kan förekomma

 • Goda kunskaper i Svenska och engelska då arbetsuppgifterna kommer att delegeras på båda språken.

Som person kännetecknas du av ett noggrant arbetssätt och du har förmågan att kunna jobba självständigt men likaså också i grupp. På Combitech ser vi att du har en god förmåga att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter men likaså gruppens gemensamma arbetsresultat.

Det som kännetecknar dig mest och gör just dig bäst lämpad för tjänsten är dock ditt engagemang för området och att du har en god förmåga att driva ditt arbete framåt.

Då vissa delar i tjänsten omfattas av försvarssekretess kommer det krävas att du gör ett utdrag ur polisens belastningsregister.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Arboga

 • Arbetstider: Dagtid med förbehåll till flex

 • Urval: Sker löpande

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med cirka 1900 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. De kombinerar sitt tekniska kunnande med djupgående branschkunskaper för att skapa nya lösningar med hänsyn både till miljö och säkerhet. Combitechs konsulter har spetskompetens inom informationssäkerhet, systemintegration, kommunikation, mekanik, systemsäkerhet, systemutveckling, teknisk produktinformation och logistik.

Systemingenjör till Combitech i Arboga

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2018-09-05

Ansök nu

Dela detta jobb