itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du jobba i en spännande, internationell miljö i en tjänst med teknisk höjd? Då ska du söka tjänsten som produktionsingenjör hos oss! 

Vad kommer du att jobba med? 

Som konsult hos Modis kommer du att ha möjlighet att jobba med såväl stora som små organisationer och uppdrag. Du kommer jobba med allt från att elektroniskt inbyggda system till att ansvara för att säkra kvalitet och beredskap.

Som systemingenjör kommer du jobba med att:

  • Upprätta planer för Functional Hazard Analyze (FHA) och Fault Tree Analyzes (FTA).
  • Ta del av systemdesign och designförändringar.
  • Skapa och underhålla riskspårningssystem.
  • Säkerställa att systemkrav och icke-funktionella krav är korrekt implementerade.

Vem är du som person? 

Om du gillar teknik och är en lagspelare med förmåga att leverera goda resultat? Då kommer du passa in hos oss. Du har sannolikt någon form av högskole- eller civilingenjörsutbildning inom elektronik, datavenskap eller motsvarade område. Meriterande om du har erfarenhet inom risk- och felanalys av system. Vidare är du en person som värdesätter att göra ett bra jobb och som tar ansvar för sin uppgift.

I övrigt är du framåt och har du god kommunikationsförmåga. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, är ett krav. Du är nyfiken, driven och initiativtagande med fokus på problemlösning och när det kommer till detaljer är du mycket noggrann. Det är också viktigt att du har förmågan att arbeta strukturerat och hantera parallella arbetsuppgifter. Kunskap inom IEC61508, ISO13849 och ISO26262 är meriterande då du kommer jobba med funktionssäkerhetsstandarder.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden. Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varandra ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter. Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.  

Låter detta intressant? 

Då ska du söka till oss så snart som möjligt! Tjänsten avser en tillsvidareanställning i vårt konsultteam på Modis. Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt kontaktar oss. Vill du bli en del av Modis eller vill veta mer om de tjänster och uppdrag som vi erbjuder, ta gärna kontakt med ansvarig Amez Aspitman, amez.aspitman@modis.se.

Varmt välkommen med din ansökan! 

logga

Systemingenjör till Modis

Ansök nu

Dela detta jobb