itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Systemintegratör

Ansök nu

Systemintegratör

Har du erfarenhet av integrationsarbete och utveckling med fokus på C# och .NET, men som trivs att arbeta brett över hela stacken med moderna tekniker och lösningar? Vill du vara en del av ett sammansvetsat team och tillsammans vidareutveckla Advania och våra kunder framåt? Vi söker nu en Systemintegratör till vårt kontor i Stockholm!

Som Systemintegratör på Advania

Inom Advanias affärsområde Customer Experience (CX) levererar vi två av Genesys kommunikationslösningar till våra kunder. Vi är stolta över att vara Genesys enda guldpartner i Norden. Som Systemintegratör hos oss medverkar du till att ta fram integrationer mellan Genesys plattformar samt kundens stödsystem.

Även kundanpassningar kan vara aktuellt att utföra där det ibland handlar om att modifiera standardfunktionalitet i plattformarna och i vissa fall utveckla stödverktyg för kundens användare och administratörer.

Du ingår i ett team där vi använder C# och Javascript som huvudspråk och du får jobba med utveckling av ny funktionalitet samt vidareutveckling av redan existerande lösningar i samarbete med kunden.

Hos oss har du möjlighet att utforska nya tekniker och lösningar och vi välkomnar nya idéer och initiativ för att driva arbetet framåt.

Vad söker vi hos dig

Vi söker dig som kan utöka vårt team på Advania CX, med kunskaper inom utveckling, och hjälpa oss i vår strävan att kunna erbjuda den bästa kundupplevelsen. För att du ska lyckas i rollen som Systemintegratör ser vi att du har minst 2-5 års erfarenhet och kunskap inom några av följande: 

  • C# / .Net Framework / .Net Core

  • HTML/CSS/javascript

  • Integration av olika system

  • Meriterande om du har öga för UX/UI-design så det förekommer en del webb

  • Meriterande med utbildning, alternativt att du har lärt dig likvärdig kompetens på egen hand

För att du ska trivas som bäst hos oss ser vi att du är en engagerad, positiv och ansvarstagande person med ett brinnande intresse för utveckling. Du trivs att arbeta med agila metoder och känner dig trygg i både det svenska och engelska språket, både i tal och skrift.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Dela detta jobb

logo
Systemintegratör

Advania