itjobb.se

Systemintresserad HR-administratör till Swedish Match

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-10-03

Ansök nu

Systemintresserad HR-administratör till Swedish Match

Kundlogotyp
 

Swedish Match utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken inom produktsegmenten Rökfria produkter, Cigarrer samt Tändprodukter. Med visionen om ”En värld utan cigaretter” eftersträvar koncernen att bidra till förbättrad folkhälsa genom att med sina rökfria produkter erbjuda attraktiva alternativ till cigaretter. Swedish Match tillhandahåller välkända produkter av högsta kvalitet. Tillverkning sker i sju länder och försäljningen är störst i Skandinavien och USA. Koncernens nettoomsättning för 2020 uppgick till 16 698 MSEK och antalet medarbetare uppgick i genomsnitt till 6 733. Huvudkontoret är beläget i Stockholm. Swedish Match aktie är noterad på Nasdaq Stockholm (SWMA). För mer information se: www.swedishmatch.com  

Vår vision och våra värdegrunder

Swedish Match vision är “En värld utan cigaretter” och våra kärnvärden är Passion, Ägarskap, Kvalitet och Innovation. Dessa grundpelare har stor genomslagskraft i vårt dagliga arbete och för oss är varje enskild medarbetare en avgörande del av vårt vinnande lag. På Swedish Match ges du möjligheten att bli en del av ett företag med både stolt tradition och stark innovationskraft. Vi vet att en bra arbetsplats har en jämn fördelning av män och kvinnor samt att den präglas av öppenhet mot olika kulturer. Detta arbetar vi strategiskt med i vårt jämställdhets- och mångfaldsarbete.

Detta söker vi

Lockas du av att få bidra till effektiva och högkvalitativa HR-processer i en börsnoterad internationell koncern? Söker du en bred tjänst inom HR-administration i en organisation som erbjuder stora möjligheter till utveckling? Då ska du definitivt läsa vidare!

Swedish Match växer och ska nu utöka teamet med en stjärna inom HR-administration. I rollen som HR-administratör arbetar du med att ge ett kvalificerat stöd till HR Business Partners, chefer och medarbetare inom Swedish Match och du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor inom Payroll och HRIS. Du har en viktig roll i det fortsatta arbetet med att säkerställa effektiva administrativa processer och i ditt uppdrag ingår både att stötta i det dagliga, operativa HR-arbetet samt att bistå i projekt och årliga HR-processer. I tjänsten har du breda kontaktytor och utöver ditt samarbete med dina kollegor inom HR kommer du att samarbeta med bl.a. Compensation & Benefits, Culture & Communication och IT.

Du kommer att rapportera till Manager HR Administration och tjänsten är en heltidstjänst placerad på Swedish Match huvudkontor på Sveavägen i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är bred och varierad men dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

  • Administrera och kvalitetssäkra HR-relaterade dokument i löne- och HR-system (Agda & Talentsoft) – såsom tidrapporter, anställningsavtal, förändringsblanketter, avslut och befattningsbeskrivningar.

  • Supportera Payroll, HR Business Partners, Comp & Ben, chefer och medarbetare i användandet av löne- och HR-system samt vara delaktig i utbildningsinsatser för att bidra till en positiv användarupplevelse.

  • Att i egenskap av superanvändare delta i arbetet med att kontinuerligt förbättra rutiner och processer i löne-och HR-system

  • Stötta i årliga processer såsom lönerevision och incitamentsprogram samt koordinera processer gällande Swedish Match Vinstandelsstiftelse.

  • Agera first-line support i HR-frågor

  • Vara behjälplig i framtagandet uppföljningsrapporter samt rimlighetskontrollera nyckeltal och KPI-er inom HR-området (t ex lön, kostnader och sjukfrånvaro) för intern- eller extern rapportering. 

Din profil

Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom HR och/eller praktisk erfarenhet från en liknande roll. Viktigast för tjänsten är att du är strukturerad, systemintresserad och en fena på administration. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i HR-system, HR-administration och/eller arbete med löneprocesser. Vi ser även gärna att du är en van användare av Excel och har en grundläggande förståelse för arbetsrättslig lagstiftning. Då Swedish Match är en internationell koncern vill vi att du behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift.

Du som person

För att trivas i den här tjänsten ser vi att du är en strukturerad person som känner ägarskap och självständigt tar ansvar för dina uppgifter. Du är noggrann och inser vikten av att leverera arbete av hög kvalitet med fokus på såväl helheten som detaljerna. Tjänsten ställer vidare krav på god samarbetsförmåga och tydlig kommunikation. Du har ett flexibelt förhållningssätt och möter förändringar med en positiv inställning. Du behöver inte kunna allt från början och vi fäster därför stor vikt vid att du är initiativtagande, nyfiken och intresserad av att lära dig!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Swedish Match med Prodiem. Intervjuer kommer hållas från och med 9 augusti 2021, därefter sker urvalsarbetet löpande. Vid frågor kontaktar du Kim Engdahl på Prodiem, tfn 073-445 50 14.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Systemintresserad HR-administratör till Swedish Match

Prodiem