itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Systemprogrammerare Kungälv

Ansök nu

Systemprogrammerare Kungälv

VI SÖKER EN SYSTEMPROGRAMMERARE MED PASSION FÖR MILJÖTÄNK I KUNGÄLV

SI Keylogic utvecklar och levererar system för energieffektivisering och automation för framtidens hållbara fastigheter. Det är våra programmerare som förverkligar våra kreativa och smarta lösningar så att installationerna verkligen bidrar till komfort och energieffektiva lösningar. Det är du som har koll på den orubbliga logiken i varje applikation. Programmeringen med hållbarhet i fokus görs bäst av dig som gillar teknik, har stor inlevelseförmåga, är kreativ, och kan förenkla det komplexa. Du är dynamisk sinnad och trivs bäst när tempot är högt och kvalitén likaså.

DET ÄR DIG VI LETAR EFTER!
Att jobba som programmerare hos SI Keylogic görs bäst av dig som inte ger dig förrän du nått ditt mål och känner dig stolt över din lösning. Du vill vara en i gänget och gillar att vara dina kollegors högra hand. Du är flexibel och tillgänglig, även om du långa stunder måste fokusera och försjunker djupt i programkoden. Genom ditt effektiva arbetssätt, förverkligar du inte bara uppdraget, utan tar gärna chansen att överträffa omgivningens förväntningar.

VÅRA ÖNSKEMÅL:
– Du har erfarenhet från en liknande roll
– Du är drivande och arbetar strukturerat
– Du har körkort
–  Du är van att programmera inom/med C#, Typescript/Javascript.
– Det är en bonus för oss om du har erfarenheter av kommunikation, multithreading, svg och programmeringsspråket Delphi.

OM SI

Alla vi på SI är energisparare med passion för automation, användarvänliga gränssnitt och appar som verkligen gör skillnad och fungerar. Vi gör helt enkelt allt för att skapa framtidens energismarta fastigheter och bestånd. SI utvecklar mjukvaror och system som levererar lösningar för energieffektivisering och automation i alla typer av fastigheter. Redan från start var vägvinnande samarbeten viktigt för oss. Vi utvecklar och vårdar alltid våra relationer, både med leverantörer och våra slutkunder – allt för att skapa en kultur där det är självklart att målsättningar uppnås bäst genom att jobba TILLSAMMANS.

Idag är vi över 160 medarbetare som arbetar från våra kontor i Varberg, Göteborg, Kungälv, Halmstad, Ängelholm, Skövde, Östersund, Grästorp, Falkenberg och Stockholm. Vi energieffektiviserar varje dag i fastighetsbestånd inom Kommun, kontor & affärslokaler, Bostäder, VA, Spa & Bad, Hotell, Logistik och Energi- & Drifttjänster. Välkommen till SI! 

Tjänst – Programmerare:

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-07-11
START: Enligt överenskommelse
PLATS: Kungälv
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Maila din ansökan till: martin.liesen@keylogic.se
VID FRÅGOR KONTAKTA: Martin Liesén, 0705123273

Dela detta jobb

logo
Systemprogrammerare Kungälv

Systeminstallation