itjobb.se

Toshiba Tec Nordic AB arbetar med infomationshantering i både tryckt och digital form för kontor, logistik, tillverkning och retail. Huvudkontoret ligger i Stockholm och bolaget agerar på hela den nordiska marknaden. Toshiba Tec Nordic AB är en del av Toshiba, ett av världens mest innovativa företag.

Toshiba utvecklas och växer vidare med nya affärsområden. Nu söker vi en systemspecialist som kommer stötta Toshibas säljare samt externa partners som expert inom Enterprise Content Management.

Som systemspecialist blir du vår nyckelperson för dokumenthantering i försäljningsteamet New Business, och arbetar där tillsammans med pre sales med att identifiera kundens utmaningar i verksamheten och omsätta dessa systemtekniskt. Du kommer att ansvara för implementation av system och mjukvara hos kund. I din roll ingår att vara med genom hela implementationen och stötta kunden genom hela implementationsprocessen.

I rollen ingår att vara med från införsäljning genom hela implementationen där dina arbetsuppgifter blir att ansvara för integrationen mot relaterade system, exempelvis implementering av nya APIér mot kundens existerande system. Du kommer även stötta superusers/användarna av dokumenthanteringssystemet.

Fokus kommer att ligga på att utöka Toshiba´s erbjudande inom informationsteknik mot existerande men även mot nya kunder.

Du utgår från Stockholm men resor inom Sverige förekommer.

Bakgrund
Vi tror att du har bred kunskap inom databashantering i Windowsmiljö, IIS and MS SQL Server, Active Directory och Group Policies. Troligtvis har du erfarenhet som systemspecialist med förståelse för de olika informationsprocesser som idag sker ute på företag. Praktisk erfarenhet från dokumenthanteringsbranschen är meriterande. Även erfarenhet från Visual basic eller liknande script är meriterande. Kurser och Utbildningar i de specifika mjukvarorna kommer tillhandahållas.

Som person är du kommunikativ och lösningsorienterad med en god pedagogisk förmåga att leda andra. Du är nyfiken på nya tekniker och räds inte förändring eller innovation och du arbetar proaktivt och serviceorienterat för att nå resultat. Du har en god förmåga att förstå både affär och teknik och är van att samarbeta med båda parter.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Pia Holmberg, 0703-14 68 66, pia.holmberg@se.experis.com Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Systemspecialist dokument- och informationshantering

Företag Experis AB
Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb