itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Systemspecialist - Infra

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Systemspecialist - Infra

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
  
Söker du ett varierat arbete där du får möjlighet att arbeta brett med olika arbetsuppgifter och stora möjligheter till personlig utveckling då är detta jobbet för dig !
  
Du kommer att

  • ha fokus på att jobba med vår serverdrift som är basen för Vattenfall Eldistributions driftstödsystem (SCADA) och för vårt nuvarande mätvärdesinsamlingssystem. Våra driftstödssystem har krav på hög tillgänglighet, där funktioner så som fjärrkontroll, avbrottsinformation och kundhantering finns. I miljön ingår även ett modernt telefonisystem. I övrigt finns en blandad servermiljö som till stor del består av en virtuell infrastruktur.
  • delta i vårt arbete med IT-säkerhet då det ställs höga krav på vår skydds och säkerhetsnivå och då det kontinuerligt arbetas med att förbättra vår IT-säkerhet.
  • ha beredskap för ovanstående miljö på sik
  • medverkar vid förstudier och delta i projekt för att ta fram och införa ny funktionalitet.


Vi söker dig som

  • har högskole-/civilingenjör inom IT eller har en motsvarande utbildning
  • har kunskaper inom flera av följande områden: storagelösningar (NetApp), VMware,, Linux (Debian/Redhat), Veeam
  • goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
  • gärna jobbat med systemförvaltning

 Som person är du positiv, initiativrik och ansvarstagande. Du klarar av att hantera stressiga situationer, arbetar strukturerat, organiserat och har förmågan att göra goda prioriteringar i ditt arbete. Vidare har du mycket god samarbetsförmåga samt en god förmåga att fatta beslut.
  
Det är meriterande om du har några års erfarenhet inom IT samt arbetat med storagelösningar och VMware.
  
Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.
  
Övrig information
Rekryterande chef: Ann Hedlund; ann.hedlund@vattenfall.com

Rekryterare: Jessica Petersson; jessica.petersson@vattenfall.com
  
Fackliga representanter för denna tjänst är Christian Ericsson, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
 Välkommen med ditt CV och ett personlig brev senast 14 augusti. Urval kommer att ske löpande, vänta därför inte till sista dagen med din ansökan.  

Placeringsort: Trollhättan
Vattenfall Eldistribution AB är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
  
Vattenfall Eldistribution AB distribuerar el till hushåll, företag och samhälle – dygnet runt året om. Vårt elnät är över 12 000 mil långt och vi distribuerar el till nästan 900 000 kunder. Vi bygger, driver, underhåller och investerar i vårt elnät för att du som kund ska få en tillförlitlig leverans.
  
Läs mer om oss på https://www.vattenfalleldistribution.se/om-oss/
   
#LI-SE

 

 

Dela detta jobb

Systemspecialist - Infra

Vattenfall AB