itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Systemspecialist Linux

Företag Experis AB
Ort
Utgår

2022-06-28

Ansök nu

Systemspecialist Linux

Vill du vara en del av Mittuniversitetets IT-drift och delta i olika utvecklingsprojekt, då är det här rätt jobb för dig!

Mittuniversitetet, Avdelningen för Infrastruktur

Avdelningen infrastruktur ansvarar för Mittuniversitetets IT, Servicecenter, fastighet och campusservice. Avdelningen består av ca 70 medarbetare och är verksam både i Östersund och i Sundsvall. Inom avdelningen hanteras bland annat teknisk support, utveckling, drift, informationssäkerhet, telefoni, servicecenter, vaktmästeri, tryckeri, lokaler och hyresavtal. Avdelningen har både ett operativt och ett strategiskt ansvar inom dessa områden.

IT Drift & Utveckling är en av fem enheter inom avdelningen för Infrastruktur vid Mittuniversitetet. Enheten består av 17 medarbetare. Enhetens uppdrag är att leverera drift- och utvecklingstjänster på ett effektivt, säkert och serviceinriktat sätt. Målgruppen är studenter, medarbetare och externa intressenter. De tjänster IT Drift & Utveckling levererar är systemdrift, systemutveckling, klientmanagering, ITarkitektur och IT-säkerhet.

Arbetsuppgifter
Vill du vara en del av Mittuniversitetets IT-drift och delta i olika utvecklingsprojekt, då är det här rätt jobb för dig! Du kommer att ansvara för drift och underhåll av infrastrukturen. Detta innefattar linux och windowssystem - installation, automatiseringar, uppdatering, konfiguration, underhåll, övervakning och skriptning samt felsökning och problemlösning. Tjänsten innefattar även säkerhet och dokumentation. Dina arbetsuppgifter kan även innefatta lagringstjänster, backup och VmWare.

Beredskap och övertid kan förekomma inom tjänsten. I ditt arbete kommer du att ha kontakt med systemägare, förvaltning och utvecklare. I tjänsten ingår även omvärldsbevakning och nätverkande inom området.

Kvalifikationer
Som Systemspecialist vill vi att du har en akademisk utbildning inom IT, datateknik, systemvetenskap eller motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdig. Du ska ha minst 3-års erfarenhet av IT-drift inom applikation och infrastruktur. Vidare vill vi att du har erfarenhet av Linux serveradministration och administration av databaser (MySql). Du ska även vara väl bekant med och ha erfarenhet av att arbeta med molnbaserade tjänster. Du bör ha erfarenhet och kompetens inom lagring (Netapp), infrastrukturella säkerhetsfrågor samt backup.

Det är meriterande om du har arbetat enligt ITILs processer och har erfarenhet av olika typer av IT-relaterade projekt.

Arbetet innebär både självständigt arbete och arbete i grupp. Du behöver därför vara bekväm med att själv strukturera och ansvara för ditt arbete och dina leveranser, men även tycka om att samarbete med andra. Du ska tycka att det är roligt att arbeta med felsökning och lösa komplicerade problem. Det är av stor vikt att du har för vana att arbeta proaktivt och med vad som är bäst för verksamheten i fokus.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom våra medarbetare och studenter kommer från olika delar av världen behöver du kunna kommunicera både på svenska och engelska och då både i tal och skrift.

Resor mellan campusorterna kan förekomma.

Anställning och tillträde: Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsort: Östersund eller Sundsvall

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Mittuniversitetet med Experis. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Andersson på 070-854 30 42 eller mats.andersson@se.experis.com

Välkommen med din ansökan via Mittuniversitetets rekryteringssystem senast den 2022-06-28.

Vi tar inte emot ansökningar på Experis hemsida, ansök med hjälp av nedan länk. 

Systemspecialist Linux (varbi.com)

Mittuniversitetet, med campus både i Sundsvall och Östersund, är ett lärosäte med närhet till studenter, kollegor och det omgivande samhället. Samtidigt befinner vi oss intill hav, skog och fjäll vilket skapar förutsättningar för en fantastisk livskvalitet. Här skapas ny kunskap genom internationellt framgångsrik forskning och utbildningar som bidrar till samhällsutvecklingen. På så sätt medverkar vi till en hållbar framtid och en bättre värld.

Som anställd vid Mittuniversitetet ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. Vi erbjuder bland annat flexibla arbetstider, stöd för friskvårdsaktiviteter, löneutfyllnad vid föräldraledighet och sjukdom. Du får också generöst med semesterdagar.

Välkommen till ett universitet där människor möts, inspireras och tänker nytt.

Mittuniversitetet arbetar aktivt för lika villkor och strävar efter att ta tillvara de kvaliteter som mångfald och jämställdhet ger verksamheten. Dina personuppgifter behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen. Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad av att jobba hos oss men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logo
Systemspecialist Linux

Experis AB