itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Systemspecialist M3, EDI och integrationer.

Ansök nu

Systemspecialist M3, EDI och integrationer.

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vi utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Bolaget ägs av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson och är Sveriges största familjeägda företag i sin bransch, med runt 460 anställda och med en årlig omsättning på cirka 765 miljoner kronor. Fabriken och huvudkontoret finns fortfarande kvar i det lilla västsvenska samhället Vedum, där allting började för 100 år sedan.

Våra befintliga kunder fortsätter att visa oss ett stort förtroende och vi har fått ett fint mottagande även hos nya kunder. Detta är vi självklart stolta över. Det är ett mycket gott betyg för företaget, vilket också bådar gott för framtiden. 

Vi behöver ytterligare medarbetare då vi förstärker vår IT-avdelning. Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa? Vi söker en systemspecialist med fokusområde M3, integration och EDI!

Din vardag
I denna roll kommer en vanlig dag bestå av utvecklingsarbete inom ditt specifika fokusområde, i kombination av ärenden och frågor från applikationsansvariga eller användare. Du har ett övergripande ansvar för ärenden som rör dina fokusområden, hantering av driftstörningar och agerar huvudkontakt med leverantörer. Som systemspecialist kommer du ha många interna och externa kontaktytor och samverka med företrädare för närliggande applikationer, nyckelanvändare och processägare.

Vem är du?
Vi söker en naturlig kommunikatör med förmågan att arbeta effektivt både i projekt och i team. Du har förmågan att se komplexa samband i komplexa lösningar och har en god logisk förmåga. Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har förmågan att se den stora bilden på ett processorienterat sätt.

Vidare ser vi att du har:

  • Relevant akademisk utbildning eller motsvarande kunskaper

  • Mycket goda kunskaper och erfarenhet inom IT, processer & M3

  • Erfarenhet av beställarrollen, kravrollen och uppföljning inom IT-drift

  • God förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit och du kommer bli anställd hos oss på Vedum Kök & Bad.

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer 0730–846816 eller via e-post stefan.larsson@nexergroup.com.

Vår ambition är att tillsätta tjänsten snarast. Vi tillämpar dock löpande urval så vänta inte med att sända in din ansökan. 

Dela detta jobb

Logga
Systemspecialist M3, EDI och integrationer.

Vedum Kök & Bad AB