itjobb.se

logga

Systemspecialist till Göteborg

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2020-06-05

Ansök nu

Systemspecialist till Göteborg

Systemspecialist till Göteborg

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Vår kund, ett ingenjörsföretag med känsla för teknik och samhälle, satsar i Göteborg. För deras räkning söker vi nu erfarna kollegor för att bygga upp kontoret i Göteborg. Företaget arbetar med allt ifrån förstudier, utredningar, projektering av ny- och ombyggnationer, underhåll och besiktningar. Uppdragens storlek och innehåll varierar men deras huvudsakliga inriktning är inom avancerad infrastruktur som tunnlar, broar, slussar mm. Vår kund utgör en viktig del i flera stora och spännande infrastrukturprojekt i Västsverige, vilket medför ett unikt nätverk som du får ta del av. Här erbjuds ett stimulerande arbete med utmanande uppdrag i ett härligt och kompetent gäng. Vår kunds tekniska kunskap ligger främst inom elkonstruktion, PLC- och SCADA programmering, IT och nätverk med fjärrstyrning och kameraövervakning, stål- och mekanikkonstruktion samt hydraulik och FE-beräkning på våra 3D-modeller. Deras styrka är att de har alla kompetenser samlade i företaget samt lång erfarenhet. Sedan 2009 är vår kund kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och 14001

Kvalifikationer
Du som söker den här tjänsten har minst 2 till 3 års erfarenhet av arbete med utveckling och uppgradering av system och är van vid IT administration. Man behöver ha kunskap och erfarenhet av nätverksarbete och olika IT-system. Tjänsten skall tillsättas i juni och inleds med en utbildning, man kommer arbeta som systemspecialist mot kameraövervakningssystem. Har du frågor, kontakta Jonas Henriksson jonas.henriksson@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.
 

Kontaktperson(er)

Jonas Henriksson

jonas.henriksson@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

05 May 2020

Dela detta jobb

logga
Systemspecialist till Göteborg

Premier Service