itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Systemspecialist till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Systemspecialist till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder

Karolinska Universitetssjukhusets uppdrag är att bedriva specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Vår vision ”Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag” är vägledande när vi arbetar mot tydliga värden för patienter och samhälle och mot medicinska framsteg.  

På avdelning Hälsoinformatik och vårdsystem ansvarar vi för IT-lösningar som vården är helt beroende av i sitt dagliga arbete. Vi strävar efter att ge vården bästa möjliga IT-stöd genom att förenkla och att skapa lösningar där det krävs manuellt arbete idag.   

Karolinska Universitetssjukhuset söker dig som vill arbeta med konfiguration och anpassning av nytt regiongemensamt system som ska stödja anestesi, postoperativ- och intensivvård. Systemet kommer att administreras via en central förvaltning, placerad inom IT på Karolinska Universitetssjukhuset.

Om tjänsten

Du kommer bli en del av ett leveransteam i en IT- utvecklingsorganisation på cirka 100 personer. Leveransteamet ansvarar för ett definierat område som innehåller ett antal IT-system och hanterar både utveckling av nya lösningar och förvaltning av existerande lösningar. Leveransteamet leds av en produktägare och består av tvärfunktionella kompetenser så som utvecklare, lösningsarkitekter, systemförvaltare och övriga systemspecialister. Du kommer jobba nära vårdens professioner och i ett sammanhang som rör sig snabbt och med stor variation. I rollen ingår att ha dygnsberedskap.

Som systemspecialist kommer du att leda och/eller arbeta med:

 • Framtagande av nya tjänster/funktioner genom att konfigurera och anpassa våra lösningar
 • Systemintegrationer
 • Livscykelhantering av applikationer

Du kommer även att:

 • Ta fram och uppdatera utbildningsmaterial samt genomföra utbildning för användare
 • Hantera incidenter och problem

Din kompetens och erfarenhet

 • Du har relevant teknisk utbildning på ett till fem år; Civilingenjör, ingenjör, systemvetare eller motsvarande utbildning. 
 • Du har erfarenhet av livscykelhantering. 
 • Du är metodiskt driven, har vana att arbeta systematisk och tycker om att lära dig nytt. 
 • Du har en god förmåga att kommunicera, med personer som har teknisk bakgrund respektive vårdbakgrund. 
 • Du har utmärkt förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. 

Meriterande:

 • Erfarenhet av systemutvecklingsprocessen som inkluderar analys, kravställande, design, konfiguration/utveckling och test av lösningar (gärna på ett iterativt och agilt sätt). 
 • Erfarenhet av att ha jobbat inom hälso- och sjukvård

Vi kommer också att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Du trivs med att vara där det händer och gillar att söka nya kunskaper.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation

Om rekryteringsprocessen

Rekrytering kommer att ske löpande. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Systemspecialist till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset