itjobb.se

Systemspecialist – Vattenfall Eldistribution AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Systemspecialist – Vattenfall Eldistribution AB

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Söker du ett varierat arbete där du får möjlighet att arbeta brett med olika arbetsuppgifter och utvecklas inom projektledning samt processutveckling? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vår grupp på 14 personer ansvarar för infrastruktur och applikationsförvaltning för vårt driftstödsystem (SCADA), mätvärdesinsamlingssystem samt övriga applikationer som är integrerade i driftstödsystemet . Systemen har krav på hög tillgänglighet, där funktioner så som fjärrkontroll, avbrottsinformation och kundhantering finns. I miljön ingår även ett modernt telefonisystem.

Du kommer att

– medverka vid förstudier och delta i projekt för att ta fram och införa ny funktionalitet i rollen som projektledare samt delta vid implementation

– ha fokus på att jobba med att ta fram och utveckla våra processer i samverkan med vår grupp

– arbeta tillsammans med våra leverantörer kring avtal och uppföljning för att säkerställa en bra leverans och partnerskap

Vi söker dig som

– har erfarenheter/kunskaper om ITIL och processutveckling

– är högskole-/civilingenjör inom IT eller har en motsvarande utbildning.

– har flera års erfarenhet inom IT , gärna med inriktning mot integrationer

– erfarenhet av att driva projekt

– goda kunskaper i svenska och engelska både I tal och skrift

Har du dessutom erfarenheter av systemförvaltning och har en bred teknisk bakgrund inom IT

så är detta meriterande.

Som person är du positiv, initiativrik och ansvarstagande. Du klarar av att arbeta strukturerat, organiserat och har förmågan att göra goda prioriteringar i ditt arbete. Vidare har du mycket god samarbetsförmåga samt en god förmåga att fatta beslut.

Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

Övrig information

Välkommen med CV och personligt brev senast den 31 Augusti.

Frågor

Rekryterande chef: Ann Hedlund Knöös,070 634 43 82.

Rekryterare: Johan Macdonald, 073-0852763 johan.macdonald@vattenfall.com

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Daniel Nilsson, Unionen, Erik Wennström, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Befattning: Systemspecialist

Placeringsort: Trollhättan

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen genomförs innan anställning.

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer på vattenfalleldistribution.se.

Dela detta jobb

Systemspecialist – Vattenfall Eldistribution AB

Vattenfall AB