itjobb.se

Systemspecialist – Vattenfall Eldistribution AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-04-19

Ansök nu

Systemspecialist – Vattenfall Eldistribution AB

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Söker du ett varierat arbete där du får möjlighet att arbeta brett med olika arbetsuppgifter och stora möjligheter till personlig utveckling så är detta jobbet för dig!

Du kommer att

Ingå i en grupp som ansvarar och har dygnet runt beredskap för Eldistributions kritiska IT-system så som SCADA/DMS och mätinsamlingssystem inklusive telefonisystem. Vidare kommer du arbeta med och fördjupa dig i vårt telefonisystem (VOIP) som även är integrerat med kommunikationssystemet Rakel samt arbeta med våra arbetsstationer och fiberbaserade KVM-lösningar. Det förväntas även av dig att vara beredd att ingå i beredskapsfunktion för den IT-miljö som förvaltas av gruppen. Du kommer medverka vid förstudier och delta i projekt för att ta fram och införa ny funktionalitet. I övrigt kommer du delta och bidra med teknisk kunskap i gruppens team inom telefoni och infrastruktur.

Vi söker dig som

 – har högskole-/civilingenjör inom IT eller har en motsvarande utbildning.

– har några års erfarenhet inom generell IT alternativt VOIP-lösningar

 – har kunskaper inom flera av följande områden: VOIP-lösningar, telefonisystem, nätverk, Windows klientoperativ, Windows serveroperativ, deployment-lösningar

– har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

– har du dessutom kunskaper om ITIL och systemförvaltning så anses detta som meriterande.

Som person är du positiv,
initiativrik och ansvarstagande. Du klarar av att hantera stressiga
situationer, arbetar strukturerat, organiserat och har förmågan att göra goda
prioriteringar i ditt arbete. Vidare har du mycket god samarbetsförmåga samt en
god förmåga att fatta beslut.

Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se 

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ann Hedlund Knöös, chef Driftsystem 0520- 88 758. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Robert Andersson, rekryterare, 073- 051 39 39

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Anders Gustafsson, Unionen, Erik Wennström, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Placeringsort: Trollhättan

Sista ansökningsdag: 19/4 – 2020

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen genomförs innan anställning.

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer på vattenfalleldistribution.se.

Dela detta jobb

Systemspecialist – Vattenfall Eldistribution AB

Vattenfall AB