itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Systemtekniker

Ort
Utgår

2022-12-24

Ansök nu

Systemtekniker

Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Linköping söker vi just nu en systemtekniker för att ytterligare stärka upp deras team. Uppdraget erbjuder en mycket kreativ och spännande IT-miljö där nya lösningar skapas tillsammans med engagerade och kompetenta teammedlemmar.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
I rollen som systemtekniker kommer du arbeta med dagliga driftaktiviteter, underhåll/felsökning, konfigurering och uppgraderingar av Windows-miljöer. Du kommer vara en del av ett team där du tillsammans med dina kollegor kommer driva frågor och utveckling för att säkerställa den dagliga driften åt kund.

Din profil och kvalifikationen
Den som vi eftersöker har ett eller ett par års erfarenhet inom IT och matchar följande krav:
- Duktig problemlösare
- En vilja att lära av andra och dela med sig av av egna kunskaper
- Goda kunskaper i svenska och engelska - i både tal och skrift
- Tar initiativ och drivs av att göra skillnad 
Meriterande
- Har viss erfarenhet från sjukvårdsmiljö
- Har viss erfarenhet inom Windows Server-plattform, MS SQL, nätverk, Active Directory, kluster eller lagring
- Talar flera språk
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logga
Systemtekniker

Centric Professionals AB