itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Systemtekniker Brandvägg & Nätverk till Finansinspektionen(FI)!

Ansök nu

Systemtekniker Brandvägg & Nätverk till Finansinspektionen(FI)!

Är du systemtekniker med flera års erfarenhet av Brandväggar och Nätverk? Vill du arbeta med brandväggar och nätverk för en samhällsbärande och växande organisation med ett allt större uppdrag? Vill du arbeta med brandväggar och nätverk i en välfungerande IT-organisation som internt ökar i betydelse? Vill du arbeta centralt, ha goda förmåner och mycket god anställningstrygghet? Sök rollen som Systemtekniker Brandväggar & Nätverk på Finansinspektionen!

Om Finansinspektionen

Finansinspektionen fortsätter sin spännande digitaliseringsresa. Vi har nyligen infört agilt arbetssätt och vi moderniserar och vidareutvecklar systemstöd för verksamheten, allmänheten och företag under vår tillsyn samt inför ny teknik på vårt kontor och våra arbetsplatser. Vårt applikationslager och infrastruktur är i framkant och vårt Data Warehouse har beskrivits som toppmodernt av utomstående.
IT är ett verksamhetsområde som de senaste åren vuxit i betydelse, vilket lett till att vi idag har goda förutsättningar att genomföra vårt uppdrag. Vi har en väl fungerande struktur och en god stämning vilket innebär att nyanställda kan räkna med seniora och väl insatta kolleger.

FI arbetar för finansiell stabilitet, välfungerande marknader, ett gott konsumentskydd och en hållbar utveckling. På FI är du med och påverkar den finansiella branschen. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan.
Läs mer om hur det är att jobba på FI och vad vi erbjuder: https://www.fi.se/sv/om-fi/lediga-jobb/vi-erbjuder/Systemtekniker Brandvägg & Nätverk-rollen

Som systemtekniker med brandväggs- & nätverksinriktning kommer du tillhöra det team som ansvarar för myndighetens infrastrukturkomponenter såsom brandväggar, nätverk, backup och lagring samt virtualiseringsplattform. Teamets fokus ligger på säkerhet, tillgänglighet och riktighet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer kretsa kring brandväggar och logisk nätdesign. Du är med och driver, vidareutvecklar, designar, konfigurerar och implementerar. I rollen ingår även kravställning ur ett säkerhetsperspektiv och du medverkar i framtagandet av säkra driftlösningar, både interna och externa. Dessutom bidrar du som resurs till teamets övriga förvaltningsobjekt och stöttar andra team inom It-området. I rollen ingår även övervakning av system och infrastruktur.

Om Dig 

För att trivas i rollen som systemtekniker brandvägg och nätverk tror vi att du är självgående och målinriktad samt strukturerad och analytisk. Om du dessutom känner igen dig i beskrivande ord såsom samarbetsvillig, initiativtagande och tydlig tror vi att du kommer ha mycket god utvecklingspotential hos oss på FI. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som systemtekniker brandvägg & nätverk söker vi dig som;

  • har flera års relevant arbetslivserfarenhet

  • mycket goda kunskaper om brandväggar med tillhörande komponenter samt regler

  • mycket goda kunskaper om nätverksdesign och routing

  • har goda kunskaper om VPN och Linux/Unix

  • har grundläggande kunskap om PKI

  • har god förståelse för och erfarenheter av It-säkerhet.

Det är meriterande om du

  • har högskoleutbildning, certifieringar eller referenser som visar på att kunskaperna praktiserats

  • har erfarenhet av Proxyfunktionalitet samt VMware NSX

  • ansvarat för och genomfört uppdrag/projekt självständigt.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Eriksson på Experis via johan.saginer.eriksson@se.experis.com eller 072 301 48 26

Finansinspektionen har normalt sex månaders provanställning.

En anställning på FI kan innebära att säkerhetsprövning och registerkontroll görs enligt säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan som ska innehålla cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 31:a augusti 2022. Arbetspsykologiska tester är en del av rekryteringsprocessen.

 

Dela detta jobb

Systemtekniker Brandvägg & Nätverk till Finansinspektionen(FI)!

Experis AB